Voor persoonlijk advies

hoeft u niet ver te zoeken

Personal Benefits

Personal Benefits zijn tertiaire arbeidsvoorwaarden, die u uw mensen aanbiedt, maar waarvan ze de kosten zelf helemaal dragen. Producten tegen scherpe prijzen en gunstige condities, dankzij grootschalige inkoop. Hypotheken, levensverzekeringen, beleggingen en spaarregelingen bijvoorbeeld. Maar ook een autoverzekering, een doorlopende reisverzekering of een inboedelverzekering.

De pakketpolis die Quorim uw personeel kan aanbieden kent, naast een collectiviteitskorting van 10%, een unieke pakketkorting die kan oplopen tot maar liefst 15%. In totaal dus 25% korting op een toch al scherp tarief!   De polis is samengesteld door toonaangevende Nederlandse verzekeraars en kent onder andere een kosteloze maandbetalingsregeling. Wij zijn graag bereid u in een persoonlijk gesprek hier meer over te vertellen. Deze collectiviteit kan al worden ingevoerd vanaf 5 vaste full-time medewerkers. 

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top