Omdat u niet altijd alleen bent

wij schatten uw risico's goed in

Bedrijfsmatige oplossingenMartijn Treffers - Quorim

Wij begrijpen waar het u om gaat en kennen uw markt. U ziet dat terug in de wijze waarop onze adviseurs invulling geven aan risicomanagement. Wij analyseren de risico's binnen uw bedrijf, praten daar met u over en bepalen samen met u welke oplossingen het beste bij u en uw bedrijf passen. De continuïteit van uw bedrijf staat daarbij altijd centraal. Het is belangrijk om de risico's zo goed mogelijk te benoemen en in te schatten. Wij staan u daarin bij met onze uitgebreide risicoanalyse, een analyse die voor u op maat gemaakt wordt. Onze adviseurs belichten alle aspecten van uw bedrijf en geven deze eenvoudig weer in een overzichtelijk plan van aanpak.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

U kunt hier, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs. Ook kunt u contact opnemen met één van onze referenties.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top