Voor als het even tegen zit

Dan staan wij ook voor u klaar

Milieuschadeverzekering

Veroorzaakt uw bedrijf milieuschade, zoals bodem- of waterverontreiniging? Dan moet u de saneringskosten vaak zelf betalen. Met een milieuschadeverzekering bent u tegen dit risico verzekerd. En niet alleen op uw eigen bedrijfslocatie, maar ook op de locaties waar u werkzaamheden uitvoert.

Wat is er verzekerd?

 • Schade door vervuiling van bodemwater of van grond- en oppervlaktewater.
   
 • Schade op zowel uw eigen locaties als locaties waar u werkzaamheden uitvoert.
   
 • De kosten van juridische bijstand als een tegenpartij een procedure tegen u start. De vergoeding van deze kosten is maximaal 10% van het verzekerde bedrag.

Wat is er niet verzekerd?

 • Schade door vaar- of vliegtuigen.
   
 • Schade die ontstaat door activiteiten van de verhuurder of (mede)huurders van de locatie.
   
 • Milieuschade die wordt veroorzaakt door opslag van gevaarlijke stoffen in ondergrondse tanks.

Voor wie is de Milieuschadeverzekering?

Vrijwel iedere onderneming kan milieuschade veroorzaken, bijvoorbeeld door brand. Schadeclaims kunnen erg hoog oplopen. Maar bepaalde bedrijven, zoals in de industriële en agrarische sector en winkels hebben wel een groter risico dan zakelijke dienstverleners.

Wat kost de milieuschadeverzekering?

De milieuschadeverzekering is een uitgebreide verzekering. De premie wordt daarom gebasseerd op verschillende gegevens. Bijvoorbeeld of er gevaarlijke stoffen of asbest aanwezig zijn. En voert u werkzaamheden uit bij anderen? Dan wordt er gekeken naar de omvang daarvan. Daarnaast kiest u een verzekerd bedrag waarmee rekening wordt houden. 

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top