Quorim adviseurs

De adviseurs van Quorim beschikken over een ruime ervaring en worden dagelijks vanuit de binnendienst ondersteund door een team van ruim 60 verzekeringsspecialisten.

Toine Beljaars (adviseur)

Toine is in 1984 na zijn militaire dienst begonnen als trainee bij Centraal Beheer in het verzekeringsvak. Bij diverse grote verzekeringsmakelaars heeft Toine daarna directiefuncties gehad en is hij altijd verantwoordelijk geweest voor de advisering aan de (groot) zakelijke markt. In 2011 is hij gestopt in loondienst, nadat zijn bedrijfsonderdeel ( het assurantiebedrijf van de bank Van Lanschot) verkocht was.

Bekijk hier het volledige profiel van Toine Beljaars

Roy van Gorkum (partner)

Roy is opgegroeid in Schijndel, woonachtig in Kerkdriel en inmiddels al meer dan 25 jaar werkzaam in de verzekeringssector. Eerst 10 jaar als schadebehandelaar en daarna als bedrijvenadviseur bij middelgrote kantoren in Veghel en ’s-Hertogenbosch. Een allround verzekeringsadviseur met specialisatie in zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Bekijk hier het volledige profiel van Roy van Gorkum

Berry van den Heuvel (adviseur)

Berry van den Heuvel is geboren en getogen in Oss en is daar sinds 2021 weer woonachtig. Na zijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen is hij zijn loopbaan in 2008 begonnen binnen de Rabobank organisatie. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als binnendienst medewerker op de zakelijke verzekeringsafdeling, heeft hij in 2014 de stap gemaakt naar een adviseursfunctie.

Bekijk hier het volledige profiel van Berry van den Heuvel

Lucien van der Schaaf (adviseur)

Lucien is geboren en getogen in Nijmegen. Inmiddels 2 jaar woonachtig in Wijchen. In 2010, als baan naast zijn studie, in aanraking gekomen met de wereld van de financiële dienstverlening. Na meerdere verschillende projecten heeft hij zich in 2012 gericht op de schadeverzekeringstak. In 2014 begonnen bij buro philip van den hurk om de particuliere, en daarna ook de zakelijke, verzekeringsafdeling op te zetten en aan te sturen. Daaromheen is hij of op de tennisbaan of op zijn wielrenfiets te vinden.

Bekijk hier het volledige profiel van Lucien van der Schaaf

Henk Smit (partner)

Henk Smit is zijn carrière begonnen bij de Rabobank in 1985. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij de rechtsvoorganger van a.s.r. verzekeringen  AMEV Verzekeringen waar hij gedurende 13 jaar verschillende functies heeft gehad. In 2003 is Henk gestart met Quorim en adviseert hij zowel zakelijke als particuliere relaties.

Bekijk hier het volledige profiel van Henk Smit

Martijn Treffers (partner)

De uit Waalwijk afkomstige Martijn Treffers is inmiddels vanaf 1995 actief in het verzekeringsvak. Al op jonge leeftijd is hij gestart bij (een van de rechtsvoorgangers van) Meeùs, waarvan de laatste 17 jaar in diverse commerciele functies in het zakelijke segment.  

Bekijk hier het volledige profiel van Martijn Treffers

(laatst bijgewerkt op 29 april 2021)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

" Wij ontzorgen onze klanten door financiële rust en zekerheid, dat is onze missie."

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top