Quorim adviseurs

De adviseurs van Quorim beschikken over een ruime ervaring en worden dagelijks vanuit de binnendienst ondersteund door een team van bijna 60 verzekeringsspecialisten.

Henk SmitHenk Smit - Quorim

Henk Smit is zijn carrière begonnen bij de Rabobank in 1985. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij de rechtsvoorganger van a.s.r. verzekeringen  AMEV Verzekeringen waar hij gedurende 13 jaar verschillende functies heeft gehad. In 2003 is Henk gestart met Quorim en adviseert hij zowel zakelijke als particuliere relaties.

De Wet Financieel Toezicht (WFT) stelt zware eisen aan de vakbekwaamheid van adviseurs. Henk heeft de volgende bevoegdheden:

Tevens is Henk Smit ingeschreven:

Maak een afspraak met Henk Smit.

Bekijk hier het profiel van Henk Smit op LinkedIn.

Martijn TreffersMartijn Treffers-Quorim

De uit Waalwijk afkomstige Martijn Treffers is inmiddels vanaf 1995 actief in het verzekeringsvak. Al op jonge leeftijd is hij gestart bij (een van de rechtsvoorgangers van) Meeùs, waarvan de laatste 15 jaar in diverse commerciele functies in het zakelijke segment.  

De Wet Financieel Toezicht (WFT) stelt zware eisen aan de vakbekwaamheid van adviseurs. Martijn heeft de volgende bevoegdheden:

Maak een afspraak met Martijn Treffers.

Bekijk hier het profiel van Martijn Treffers op LinkedIn.

Roy van GorkumRoy van Gorkum - Quorim

Opgegroeid in Schijndel en nu woonachtig in Kerkdriel met vrouw en kinderen. Roy heeft zijn sporen in verzekeringsland ruimschoots verdiend. Eerst 4,5 jaar als schadebehandelaar bij Korsten van Dieperbeek Groep in Veghel en de laatste 14 jaar bij Claeren Risicobeheersers in Den Bosch als bedrijvenadviseur en tevens schaderegelaar.

De Wet Financieel Toezicht (WFT) stelt zware eisen aan de vakbekwaamheid van adviseurs. Roy heeft de volgende bevoegdheden:

Tevens is Roy van Gorkum ingeschreven als Register Adviseur in Assurantiën

Maak een afspraak met Roy van Gorkum.

Bekijk hier het profiel van  Roy van Gorkum op LinkedIn.

Stef KemperStef Kemper - Quorim

Stef is geboren en getogen in het Brabantse Bergeijk en heeft na het afronden van zijn opleiding Bank en Verzekeringswezen de nodige jaren ervaring als adviseur op kunnen doen in de Kempen en de regio Eindhoven. De laatste 5,5 jaar was hij werkzaam bij Verzekerings- en adviesburo Boeijen waar hij de stap van relatiebeheerder naar adviseur heeft mogen zetten. Nu komt hij de adviseurs van Quorim versterken om u van een zo compleet mogelijk advies te voorzien.

De Wet Financieel Toezicht (WFT) stelt zware eisen aan de vakbekwaamheid van adviseurs. Stef heeft de volgende bevoegdheden:

Maak een afspraak met Stef Kemper.

Bekijk hier het profiel van Stef Kemper op LinkedIn.

(laatst bijgewerkt op 28 november 2018)

" Wij ontzorgen onze klanten door financiële rust en zekerheid, dat is onze missie."

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top