Quorim voorwaarden

U heeft er voor gekozen of bent van plan een gedeelte van of al uw zaken op het gebied van financiële dienstverlening onder te brengen bij Quorim. Een goede beslissing, want voor al uw financiële dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. Quorim heeft zich gespecialiseerd in financiële dienstverlening en hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar dienstverlening, evenals aan het vertrouwen van haar klanten. In het kader van de Wet op het Financieel Toezicht heeft u recht op informatie. Naast het wettelijk verplichte omvat deze dienstenwijzer veel meer informatie en kunt u exact nalezen waar Quorim voor staat.

Daarnaast zijn opgenomen in Bijlage A: Dienstverleningsdocument bij Complexe producten, Bijlage B: Dienstverleningsdocument zakelijk op uurtarief, Bijlage C: Algemene voorwaarden, Bijlage D: Vertrouwenscode en Bijlage E: Ethische afspraken.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Privacy

Wij gaan vertrouwelijk om met informatie over klanten, medewerkers en andere bij Quorim betrokkenen en houden we ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met privacy? Bekijk dan onze Privacy Statement   . Meer weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en hoe wij hiermee omgaan? Lees dan onze whitepaper AVG.

(laatst bijgewerkt in april 2019)

" Wij ontzorgen onze klanten door financiële rust en zekerheid, dat is onze missie."

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top