Van alle markten thuis

door ervaring wijs geworden

Verzuimsignaal

Quorim werkt samen met verzekeraars die gebruik maken van Verzuimsignaal.  Alle betrokken partijen (zoals arbodienst,Verzuimsignaal verzekeringsmaatschappij en fysiotherapeut) maken gebruik van dezelfde gegevens - één centraal platform dus. Bovendien biedt Verzuimsignaal professionele ondersteuning door een eigen servicedesk.

Verzuimsignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt die zich derhalve terdege bewust zijn van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Zij hanteren daarbij de meest actuele ontwikkeltechnieken. Die praktijkervaring is er rechtstreeks verantwoordelijk voor dat bij de ontwikkeling van deze applicatie de nadruk in het bijzonder is gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De software is dus door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, ook omdat de beschikbare functies afhankelijk zijn van de rol van de gebruiker - zodoende heeft u de geruststellende zekerheid dat de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

VerzuimSignaal is volledig web-based. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig en bovendien biedt VerzuimSignaal een hoge mate van beschikbaarheid: u kunt overal 24 uur per dag inloggen, waar u zich ook bevindt. Kosten voor beheer, onderhoud, hosting en toekomstige ontwikkelingen zijn overigens volledig opgenomen in het abonnement.

Procedure ziek melden – hersteld melden

Ga eerst naar de website Verzuimsignaal. Voer daarna uw persoonlijke inlogcodes in. Het betreft een loginnaam en een wachtwoord. Zo komt u in uw verzuimsysteem, namelijk Verzuimsignaal. Zichtbaar worden uw bedrijfsgegevens en ingevoerde werknemers. Indien u uw gegevens kwijt bent vernemen wij dat graag.

(laatst gewijzigd op  09-11-2016)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top