Altijd op zoek naar oplossingen

wij kennen de weg in verzekeringsland.

Verzuimsignaal

Quorim werkt samen met verzekeraars die gebruik maken van Verzuimsignaal.  Alle betrokken partijen (zoals arbodienst,Verzuimsignaal verzekeringsmaatschappij en fysiotherapeut) maken gebruik van dezelfde gegevens - één centraal platform dus. Bovendien biedt Verzuimsignaal professionele ondersteuning door een eigen servicedesk.

Verzuimsignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt die zich derhalve terdege bewust zijn van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Zij hanteren daarbij de meest actuele ontwikkeltechnieken. Die praktijkervaring is er rechtstreeks verantwoordelijk voor dat bij de ontwikkeling van deze applicatie de nadruk in het bijzonder is gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De software is dus door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, ook omdat de beschikbare functies afhankelijk zijn van de rol van de gebruiker - zodoende heeft u de geruststellende zekerheid dat de applicatie ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

VerzuimSignaal is volledig web-based. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig en bovendien biedt VerzuimSignaal een hoge mate van beschikbaarheid: u kunt overal 24 uur per dag inloggen, waar u zich ook bevindt. Kosten voor beheer, onderhoud, hosting en toekomstige ontwikkelingen zijn overigens volledig opgenomen in het abonnement.

Procedure ziek melden – hersteld melden

Ga eerst naar de website Verzuimsignaal. Voer daarna uw persoonlijke inlogcodes in. Het betreft een loginnaam en een wachtwoord. Zo komt u in uw verzuimsysteem, namelijk Verzuimsignaal. Zichtbaar worden uw bedrijfsgegevens en ingevoerde werknemers. Indien u uw gegevens kwijt bent vernemen wij dat graag.

(laatst gewijzigd op  09-11-2016)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top