Doorlopend verzekerd

een veilig gevoel

Particuliere oplossingenStef Kemper

Verzekeringen horen bij het leven. Want u kunt het allemaal nog zo goed geregeld hebben, een ongeluk of schade aan bezittingen is helaas nooit uit te sluiten. Mocht het u onverhoopt toch overkomen, dan bent u bij Quorim goed verzekerd tegen de vervelende financiële gevolgen. Onze pakketpolis biedt in elke situatie de juiste dekking tegen een scherpe premie. Dat geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar ook de zekerheid dat u niet meer voor uw verzekeringen betaalt dan strikt noodzakelijk.

Pakketpolissen zijn de voordeligste manier van verzekeren, de meest voorkomende risico’s zijn met één polis afgedekt. Het overlappen van verzekeringen is voorbij. Daardoor bespaart u aanzienlijk op uw verzekeringspremies en houdt u het overzichtelijk. Uw premie kunt u overigens zonder toeslag per maand, kwartaal of per halfjaar betalen.

De Quorim pakketpolis is samengesteld uit moderne, hoogwaardige verzekeringsproducten afkomstig van vooraanstaande Europese verzekeraars. Doordat al uw verzekeringen op één polis staan en administratie en schaderegeling centraal geregeld zijn, hoeft u zich bij alle schadegevallen maar tot één adres te wenden: Quorim. Bovendien kunt u desgewenst al vaste relatie on-line een aantal zaken met ons regelen.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top