Al meer dan 30 jaar ervaring

wij werken in heel Nederland

Wonen

U bent waarschijnlijk rijker dan u denkt. Steeds weer blijkt uit onderzoek dat veel huishoudens in Nederland hun inboedel onvoldoende hebben verzekerd. Niet zo verwonderlijk. Want het is een hele klus om zelf de waarde te berekenen van alle cd’s, boeken, video’s, meubels, schilderijen, bedden, kleding, en ga zo maar door. Bovendien wordt vaak vergeten dat zaken als tapijt of 'zwevend' parket ookGebruik de waardemeter voor het vaststellen van het verzekerd bedrag. gewoon tot de inboedel behoren.

Inboedelwaardemeter

Gelukkig bestaat er een hulpmiddel. De inboedelwaardemeter. Met dit instrument kunt u zeer eenvoudig de waarde van uw inboedel berekenen. En als u gebruik maakt van deze waardemeter geven veel verzekeraars u bovendien een aantal jaren een garantie tegen onderverzekering. U krijgt dan bij schade nooit te maken met de vervelende gevolgen van onderverzekering. Stel zelf vast hoe ‘rijk’ u bent met de inboedelwaardemeter of neem contact met ons op.

Indien u uw woning heeft beveiligd kan dat extra korting op uw premie opleveren. Dit kan bijvoorbeeld met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Woonhuis

Maar ook de waarde van uw huis kan groter zijn dan u verwacht. Heeft u onlangs uw woning verbouwd? Een dakkapel geplaatst of een schuur neergezet? Met de herbouwwaardemeter kunt u op een eenvoudige wijze de herbouwwaarde (dat is de verzekerde waarde) van uw pand vaststellen of neem contact met ons op.

Is het nu inboedel of hoort het bij de opstal?

Vaak onstaat er een discussie of een bepaald onderdeel tot de opstal of inboedel gerekend moet worden. Het Verbond van Verzekeraars heeft daar een stuk over geschreven dat u hier kunt bekijken. Op deze wijze kunt u eenvoudig vast stellen waar uw goederen thuis horen.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top