Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Rechtsbijstandverzekering

Het kan iedereen overkomen; een meningsverschil of conflict. Bijvoorbeeld met uw werkgever, uw buren of een aannemer die u heeft ingeschakeld om uw keuken te verbouwen. Wilt u voorkomen dat u in een conflictsituatie voor hoge kosten komt te staan? Sluit dan een rechtsbijstandverzekering af en u kunt altijd rekenen op juridische hulp.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Stel; u bent het niet eens met de ontslagregeling die uw werkgever u aanbiedt. U heeft een product gekocht dat niet goed blijkt te werken, maar de verkoper wil u niet helpen. Of u wilt graag een schutting plaatsen, maar u wordt het niet eens met uw buurman. In dit soort situaties kunt u een beroep doen op uw rechtsbijstandverzekering. Het wel of niet verzekeren van rechtsbijstand is een persoonlijke afweging. Hoe groot is de kans dat u te maken krijgt met een juridisch conflict? Vaak hangt dit samen met veranderingen in uw leven. Gaat u bijvoorbeeld samenwonen, verwacht u gezinsuitbreiding, gaat u een nieuwe auto kopen of wisselt u van werkgever? Voor veel mensen is dat aanleiding om een rechtsbijstandverzekering te sluiten. En mocht u een juridisch conflict krijgen, kunt u de juridische hulp dan zelf betalen? Met uurtarieven tussen de 150 en 350 euro is het inschakelen van een advocaat immers niet voor iedereen weggelegd.

Drie redenen om een rechtsbijstandverzekering te sluiten

1. Vaste lage kosten

Met een rechtsbijstandverzekering bent u voor een relatief laag bedrag zeker van juridische hulp. Onze bevlogen juristen en advocaten zijn allen gecertificeerd en actueel opgeleid. Zij zetten zich graag in voor uw belangen. Een gemiddelde ontslagzaak kan zo maar 8 tot 10 uur duren. En daar bovenop komen eventueel ook de kosten van een expert en de kosten van een procedure. Bent u verzekerd, dan heeft u hier geen financiële zorgen over.

2. Laagdrempelig óók voor complexe juridische kwesties

Het geschetste beeld dat rechtsbijstandverzekeraars er vooral zijn voor de kleinere, relatief eenvoudige zaken is onjuist. Vanwege het laagdrempelige karakter van de dienstverlening bellen verzekerden sneller voor juridisch advies. Zo weten ze direct wat hun rechten zijn en worden hun belangen behartigd door een jurist, ongeacht de complexiteit van de zaak. De kosten hiervan vallen onder de dekking van de polis, mits de verzekerde de juiste dekking heeft.

3. Ruime ervaring en expertise

Door de omvang en jarenlange ervaring met een groot aantal zaken heeft ARAG op elk specifiek rechtsgebied ervaren specialisten in huis. Vrijwel geen enkele rechtshulpverlener heeft zo'n brede expertise onder één dak.

U heeft al een ProRechtPolis vanaf € 6,97 per maand. Graag maken wij voor u een persoonlijke berekening.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag!

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top