Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Verkeer

Ieder autobezitter is wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd voor schade in het verkeer die door uw schuld aan derden wordt toegebracht.  Afhankelijk van uw auto en uw wensen, kunt u de WA-verzekering naar keus uitbreiden met een dekking voor de auto zelf.

Quorim biedt u de volgende mogelijkheden:

Beperkt Casco.

Een prima aanvulling op de aansprakelijkheidsdekking. Verzekert onder andere ruitbreuk, diefstal, storm en hagelschade op basis van de dagwaarde van de auto.

Uitgebreid Casco.

Voor nieuwere auto’s is dit de beste keuze. Een “all-risk” dekking waarmee ook aanrijdingsschade is verzekerd. Bovendien geldt voor auto’s tot en met 3 jaar oud bij diefstal of total loss een aantrekkelijke nieuwwaarderegeling.
Wij zetten de verschillen tussen de diverse aanbieders van autoverzekeringen graag voor u op een rijtje. Wij letten daarbij niet alleen op de premie, maar ook op de voorwaarden van de verzekering. Want wat op het eerste gezicht een voordelige verzekering lijkt, kan in geval van schade een stuk onvoordeliger blijken te zijn.

Klassiekerverzekering

Daar staat ie dan te glanzen in de zon, uw klassieker. Helemaal origineel en strak in de lak. U hebt er heel veel tijd, energie én geld ingestoken. Dat alles is zeer goed besteed, als u het oogverblindende resultaat ziet! En daarom is die bijzondere auto ook een perfecte verzekering waard. Een verzekering die begrijpt wat de waarde is van uw klassieker en die deze waarde ook vergoedt als er iets mis mocht gaan. U komt dan vanzelf bij Quorim uit, omdat wij uw enthousiasme voor uw auto delen. De klassiekerverzekering kent 5 leeftijdsklassen. De eerste is tot 20 jaar oud (sporttimer) en de laatste geldt voor auto's ouder dan 1949 (veteraan).  

  • U dient aantoonbaar over een eerste auto te beschikken die bij Quorim verzekerd is of wordt;
  • De auto wordt recreatief gebruikt (geen dagelijks gebruik) 

De kenmerken zijn onder andere:

  • Een vaste premie vanaf euro 29,--  die niet wordt verhoogd na een schade.
  • Keuzevrijheid van reparateur bij schade.
  • Slechts eens per drie jaar hernieuwde taxatie van de klassieke auto indien u een verzekering sluit op basis van art. 275 W.v.K.
  • Een maximum jaarkilometrage van 3.000 km , 5.000 km of 7.500 km.
  • En hogere premiekorting bij drie of meer klassieke auto's.
  • Een zeer scherpe premie.
  • Een pakketkorting die op kan lopen tot maar liefst  15%!
  • De unieke Flexibele Seizoenstop met een minimum van 3 en een maximum van 5 maanden.

Ook voor bijzondere auto’s die qua leeftijd nog niet in aanmerking komen maar die toch ook weer geen dagelijkse auto’s zijn, heeft Quorim een bijzonder polis.

Motorverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid is de basisdekking van de motorverzekering. Daarnaast kun u kiezen uit de dekking Beperkt casco of Volledig casco. Bij alle dekkingen geldt: gratis hulpverlening met uitgebreide pechdekking in Nederland en Europa.

Uniek is de flexibele seizoenstop Met een minimum van drie maanden en een maximum van 5  maanden kan de polis worden stopgezet. Het premievoordeel bedraagt hiervoor 5% per maand. De dekking gaat altijd weer in op 1 april van ieder jaar. Tijdens deze seizoenstop is uw motor wel verzekerd voor brand en diefstal ! Aanvullend kunt u een ongevallen opzittendenverzekering in deze verzekering opnemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw helm en kleding te verzekeren.  In combinatie met WA en volledig casco kan er voor nieuwe motoren gekozen worden voor 3 jaar nieuwwaarde.

De premie is van diverse factoren afhankelijk, zoals leeftijd bestuurder, woonplaats, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren en natuurlijk de gekozen dekking. Indien uw motorverzekering wordt opgenomen in ons particulieren pakket krijgt u bovendien pakketkorting. Deze pakketkorting is afhankelijk van het aantal verzekerde rubrieken en kan oplopen tot maar liefst 15% !

Indien u over het bovenstaande meer wilt weten neem dan contact met ons op.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen in het verkeer kunnen niet alleen uzelf, maar ook voor mensen die met u meerijden verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het verstandig uw inzittenden een financiële vergoeding bij ongeval te bieden.

De dekking Schade Inzittenden vergoedt materiële en immateriële schade van inzittenden.Bij het aangaan van deze verzekering kunt u kiezen tussen alleen inzittendendekking of inzittenden- en gezinsdekking. Deze verzekering geeft dekking tegen schade die de verzekerden oplopen als verkeersdeelnemer. Verzekerd zijn zowel materiële als immateriële schade (waaronder smartegeld), ongeacht de schuldvraag. Het verzekerd bedrag bedraagt EUR 1.000.000,--.  Er is dekking bij deelname aan het verkeer, ook zonder de verzekerde auto. Bij voorbeeld als voetganger of fietser, als passagier van trein, bus of tram.  

De dekking Ongevallen Inzittenden biedt  uitsluitend een tegemoetkoming in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van inzittenden.

Tevens kunt u een (volledige) rechtsbijstandverzekering speciaal voor motorrijtuigen afsluiten.

(laatst aangepast op 21-09-2017)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top