Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Eigen Risico Drager Wijzer

(bron Delta Lloyd Verzekeringen)

De ERD Wijzer helpt u te bepalen of het interessant is om eigenrisicodrager (ERD) te worden voor de WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) en/of de Ziektewet. Als werkgever kunt u niet altijd voorkomen dat werknemers door ziekte of arbeidsongeschiktheid in de WGA of Ziektewet terechtkomen. Wel kunt u zelf bepalen wie er vervolgens aan de knoppen zit bij de re-integratie en de uitbetaling van uitkeringen. Standaard is dat UWV. Dit betekent dat u van deze instantie afhankelijk bent voor beheersing van de kosten, want die worden via premies bij u in rekening gebracht. U kunt er ook voor kiezen om zelf de controle te houden, door eigenrisicodrager te worden. Dan bepaalt u zelf hoe u de kosten wil beheersen.

De ERD Wijzer geeft een toelichting op de wetgeving, vertelt u wat eigenrisicodragen concreet betekent en helpt u een inschatting te maken van de premies die u bij UWV betaalt. Zo bent u optimaal voorbereid als u met uw verzekeringsadviseur om de tafel gaat om eigenrisicodragerschap te overwegen. Het is verstandig om u door zo’n deskundige professional te laten adviseren. De Wijzer zelf geeft u geen advies.

Lees hier verder

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top