Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief maart 2023


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u als geïnteresseerde de Quorim nieuwsbrief van maart.

In deze nieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen voor u geselecteerd.

  • Hoe voorkomt u een schoorsteenbrand?
  • Werkdruktemeter helpt in de strijd tegen stress
  • Betaal uw premie op tijd 
  • Huissleutel kwijt. Wat nu?
  • Quorim relatie: Ready Vastgoed

Onze volgende nieuwsbrief kunt u in april verwachten. Wij wensen u veel leesplezier toe en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hartelijke groet,

Het team van QuorimVoorkomen van schoorsteenbrand

“Stoken op hout (en kolen) was vroeger de enige manier om ruimtes te verwarmen. Mensen stookten dagelijks en kenden de kunst van het stoken met hout goed. 

Doordat er door de vele keuze in verwarmingsbronnen minder mensen dagelijks stoken op hout, beheersen mensen de kunst van het stoken minder goed dan vroeger. Hierin schuilt een groot gevaar. Ieder jaar rukt de brandweer circa 2000 keer uit om een schoorsteenbrand te blussen. Schoorsteenbrand hoeft niet beperkt te blijven tot de schoorsteen zelf. In het ergste geval kan een schoorsteenbrand zelfs leiden tot de totale verwoesting van een gebouw.

Lees meer
Werkdruktemeter helpt in de strijd tegen stress

Ruim een derde van de medewerkers die zich ziekmelden, heeft last van stress en werkdruk. Cao-partijen in de verzekeringssector hebben daarom een Werkdruktemeter laten ontwerpen, zodat leidinggevenden proactief met die werkdruk aan de gang kunnen.

“Belangrijk”, meent secretaris van de cao-partijen Eurydice Janga, “omdat stress een sluipend proces is". Volgens Janga maakt de meter niet alleen werkdruk en werkplezier meetbaar en bespreekbaar voor de individuele medewerker. “Het werkt voor het hele team en de complete organisatie.”

Lees meer
Betaal uw premie op tijd

Verzekeraars trekken de lijntjes strak als het gaat over het betalen van uw premie. Betaalt u de premie niet op tijd dan bent u niet langer verzekerd.

Bij een motorrijtuigverzekering wordt het kenteken bovendien door de verzekeraar afgemeld bij de Rijksdienst Wegverkeer en riskeert u een boete van EUR 380,-

Lees meer
Huissleutel kwijt. Wat nu?

Uw huissleutels zijn voor inbrekers goud waard. Keert de inboedelverzekering in dat geval uit? Het overkomt iedereen weleens of zelfs vaak. U bent een van de huissleutels kwijt. Meestal komt de sleutel wel weer terecht, maar wat als dat niet het geval is?

De meeste vinders van de sleutels zullen er geen misbruik van maken en kunnen dat ook niet omdat ze niet weten bij welk huis de sleutel hoort. Wat als de gevonden of gestolen sleutel wel wordt gebruikt om uw huis leeg te halen?

Lees meer
Quorim relatie Ready Vastgoed

U bent ‘Ready’ om uw woning te verkopen. Super! Dat is al uw eerste stap naar de grootste stap van uw leven. En dat dit één van de belangrijkste keuze is in uw leven begrijpen wij heel goed.

Wij willen u niet het gevoel geven dat u de zoveelste klant van ons bent waarvoor we het huis gaan verkopen. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze dienstverlening hierop aan.

Ready Vastgoed is uw makelaar voor Zeeuws Vlaanderen, voor zowel vaste bewoning als recreatieve bewoning!

Lees meer
Meest gevraagd

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Schade melden  

Adviseur Joris Vos

Gemak scooterrijder 

Aanraders

Quorim in beeld en geluid

Schadeformulier PDF

Preventiemaatregelen

Vorige nieuwsbrief

Mutatieformulier Quorim

Over Quorim

Referenties

Dienstenwijzer

Privacy

Missie Quorim

Adviseurs van Quorim