Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser.

nieuwsbrief februari 2023


Geachte relatie,

Hierbij ontvangt u als geïnteresseerde de Quorim nieuwsbrief van februari.

In deze nieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen voor u geselecteerd.

  • Bijna iedereen gaat er in 2023 financieel op vooruit
  • Komt u nog rond wanneer uw partner overlijdt?
  • Contact steeds belangrijker voor zakelijke klant schadeverzekeraar
  • Quorim adviseur Joris Vos
  • Quorim relatie: Pitcher  

Onze volgende nieuwsbrief kunt u in maart verwachten. Wij wensen u veel leesplezier toe en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hartelijke groet,

Het team van QuorimBijna iedereen gaat er in 2023 financieel op vooruit

Er gloort wat hoop op financieel vlak voor Nederlandse huishoudens. Waar het leven in 2022 fors duurder werd - en het nog steeds regelmatig schrikken is bij de kassa - kunnen we dit jaar weer wat op adem komen. Bijna iedereen gaat er dit jaar iets op vooruit, heeft budgetvoorlichtingsorganisatie Nibud berekend.

Dat komt onder meer door het compensatiepakket van het kabinet. Het komende jaar staat dan ook in het teken van het herstel na de prijsverhogingen van 2022. Tegelijkertijd hangt er onzekerheid boven de markt vanwege de hoge energiekosten en de inflatie, stelt het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).

Lees meer
Komt u nog rond wanneer uw partner overlijdt?

Ieder jaar komen er in ons land zo'n 33.000 weduwen en ongeveer 16.000 weduwnaars bij. Als u in het spitsuur van uw leven zit met een drukke baan en kinderen thuis, lijkt het onwaarschijnlijk dat u of uw partner overlijdt. Toch is ruim een op de vijf mensen die hun partner verliezen nog niet met pensioen. Hoe zorgt u dat u dan financieel uit de problemen blijft?

Vooral vrouwen zijn financieel de klos bij het overlijden van hun partner, blijkt uit de recentste studie van statistiekbureau CBS uit 2021.

Lees meer
Contact steeds belangrijker voor zakelijke klant

Het contact met de verzekeraar blijkt voor zakelijke klanten in toenemende mate bepalend voor het oordeel over hun schadeverzekeraar. Voor 33% van de klanten is dat contact belangrijk bij het aanbevelen van de verzekeraar. In 2019 was dat 29%.

De premie daarentegen is minder bepalend. De score daalt van 34% in 2019 naar 30% in 2022. Dat blijkt uit het Klanttevredenheidsonderzoek voor de zakelijke markt 2022 van onderzoeksbureau MarketResponse in opdracht van het Verbond van Verzekeraars.

Lees meer
Quorim adviseur Joris Vos

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat  adviseur Joris Vos ons team is komen versterken. Een aantal van u heeft inmiddels kennis met hem gemaakt.

Joris is opgegroeid en woonachtig in Arnhem en inmiddels al bijna 30 jaar werkzaam in de financiële sector. Eerst 7 jaar als hypotheekadviseur en daarna als kantoormanager van een bank om vervolgens 20 jaar lang de rol van accountmanager te vervullen. Joris is een allround verzekeringsadviseur die gespecialiseerd is in risicomanagement.

Lees meer
Quorim relatie Pitcher

Wij zijn Pitcher uit Den Bosch, digital agency voor strategie, design en development & performance. Wij zetten gerichte digitale strategieën uit en ontwikkelen complexe software-oplossingen, webapplicaties en websites. Vervolgens pakken we door, zodat jouw online omgeving continu optimaal presteert.

Met deze full-service aanpak helpen we jou online succesvol te zijn. Dat doen we altijd vanuit heldere inzichten die we verkrijgen uit de beschikbare data en met uitdagende doelstellingen.

Lees meer
Meest gevraagd

Particuliere verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Schade melden  

Adviseur Joris Vos

Gemak scooterrijder 

Aanraders

Quorim in beeld en geluid

Schadeformulier PDF

Preventiemaatregelen

Vorige nieuwsbrief

Mutatieformulier Quorim

Over Quorim

Referenties

Dienstenwijzer

Privacy

Missie Quorim

Adviseurs van Quorim