Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Betaal uw premie op tijd

05-04-2019

Per 1 mei 2019 scherpen wij de procedure rondom betalingsherinneringen van deze verzekeringen aan. Verzekeraars verwachten namelijk van ons dat deze procedure naadloos aansluit op de bepalingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Betalingstermijnen

De betalingsstermijn van onze facturen is 14 dagen na factuurdatum. Hebben wij binnen deze termijn geen betaling ontvangen, dan sturen wij een betalingsherinnering.  

Aanscherping en gevolgen

Na ontvangst van de 1e betalingsherinnering heeft u nog 14 dagen de tijd om alsnog voor betaling te zorgen. Voldoet u de verschuldigde premie niet binnen deze termijn, dan volgt de tweede betalingsherinnering én wordt de dekking van uw verzekering geschorst. U bent dan niet meer verzekerd!

Bij een motorrijtuigverzekering wordt het kenteken afgemeld bij de Rijksdienst Wegverkeer en riskeert u een boete van EUR 400,00.

Terug

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top