Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Ready Vastgoed

02-11-2023

U bent ‘Ready’ om uw woning te verkopen. Super! Dat is al uw eerste stap naar de grootste stap van uw leven. En dat dit één van de belangrijkste keuze is in uw leven begrijpen wij heel goed.

Wij willen u niet het gevoel geven dat u de zoveelste klant van ons bent waarvoor we het huis gaan verkopen. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze dienstverlening hierop aan. Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van de bezoeken per WhatsApp of wilt u één keer per week een samenvatting per email ontvangen? Wilt u in deze regio zichtbaar zijn op social media, of heeft u een woning waarmee u zich specifieker wilt richten op kopers vanuit België? Wanneer wilt u bezoeken ontvangen, alleen na 17 uur of alleen in het weekend? Wilt u volledig de touwtjes in handen houden en zelf verkopen of wilt u juist totaal geen zorgen hebben? Alles is mogelijk.

Remy Versluijs

De RE van Ready. Geboren op 3 juni 1995 in Oostburg. De meeste tijd in mijn leven heb ik in Zuidzande doorgebracht en in mijn jeugd heb ik nog een periode in Genève in Zwitserland gewoond. Tegenwoordig woon ik met mijn vriendin in één van de nieuwbouwwoningen in Biervliet.

In de afgelopen jaren dat ik in de makelaardij heb gewerkt heb ik veel geleerd. Met mensen werken en communiceren is eigenlijk een hobby geworden. Over hobby’s gesproken, geef mij een Mini Cooper om op te knappen en ik maak er wat moois van. Een eigenschap van mij is dat ik niet snel tevreden ben, ik wil altijd het onderste uit de kast halen en dat kenmerkt mij doordat ik steeds nieuwe dingen wil ondernemen. Hier is de ondernemer geboren, met mijn ervaringen in de makelaardij weet ik dat er veel zaken beter kunnen. Het ‘beter zijn’ kan ik het beste tot uiting brengen door het gewoon zelf te doen. Samen met mijn collega Jordy is uiteindelijk ook het idee ontstaan om het samen ‘beter te doen’. Met Ready Vastgoed willen wij de beste en meest toegankelijke makelaar van de regio worden. Een jong bedrijf dat de drempel zo laag mogelijk wilt houden om binnen te stappen bij een makelaar.

Wilt u volledig de touwtjes in handen houden en zelf verkopen of wilt u juist totaal geen zorgen hebben? Alles is mogelijk.

Jordy Engelaar

De DY in Ready. Geboren op 6 april 1991 in Oostburg. Met mijn ouders heb ik bijna heel mijn leven in Oostburg gewoond met tussendoor een uitstap van een jaar naar IJzendijke. Voor mijn opleiding heb ik 3 jaar op kamers gezeten in Den Haag. Tegenwoordig woon ik met mijn vriendin in een 2-onder-1 kap woning in Oostburg.

Tien jaar geleden heb ik mijn papieren voor tennistrainer gehaald en dit doe ik nog als hobby naast mijn werk bij Ready Vastgoed. Ik ben naast mijn tennislessen een opleiding voor makelaardij gestart en redelijk vlot daarna ben ik in Sluis gestart als makelaar. Op dit kantoor heb ik ontzettend veel vrijheid gekregen en heb ik de kneepjes van het vak mogen ontdekken. Het bezichtigen, mensen helpen en informeren over bijvoorbeeld koopovereenkomsten is helemaal mijn ding. Gelukkig mocht ik tijdens mijn tijd daar naast Rémy werken en hier zijn wij erachter gekomen dat wij een perfect duo vormen. Rémy die ontzettend goed is in de communicatie en vrienden kan worden met iedereen en ik maak de aanvulling in de structuur en het papierwerk. Dit moeten we zo goed mogelijk op elkaar afstemmen en dat lukt vooral in een eigen bedrijf en daar is dus het idee voor Ready ontstaan. Bij Ready vastgoed kan je gebruik maken van onze beide sterke punten. Bij ons is één plus één vijf en wij geven de klant de aandacht die hij of zij verdient.

Ready Vastgoed
Willemsweg 1
4507 AR Schoondijke

Telefoon:           0117 85 29 77
E-mailadres:      info@readyvastgoed.nl

Volg ons hier op Instagram!

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top