Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Verzekeraar ASR betaalt grote schade

28-02-2011

Een peperdure sportauto, een Lamborghini Murciélago- nieuwprijs EUR 350.000,-, is in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen opgegaan. Ook enkele Jaguars liepen roet- en waterschade op en een voorraad auto-onderdelen ging verloren. Jakob Dijk, de eigenaar van het bedrijf dat op industrieterrein De Run in Veldhoven handelt in exclusieve auto's, schat de totale schade op ongeveer een miljoen euro. Volgens Dijk had dat bedrag vele malen groter kunnen zijn als meer auto's binnen hadden gestaan.

Quorim heeft het garagebedrijf verzekerd bij ASR Verzekeringen. Direct na de brand hebben wij een contra expert ingeschakeld die samen met de expert van ASR Verzekeringen de schade heeft opgenomen. Op 25 februari heeft ASR Verzekeringen dekking toegezegd en is er een bedrag overgemaakt voor de eerste noodzakelijke investeringen.  

Klik hier voor meer informatie over deze brandschade en bekijk de film. Meer informatie over de ASR Garageverzekering vindt u hier.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top