Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Garageverzekering
Exco Auto's in brand

In Veldhoven heeft op 19 februari 2011 brand gewoed bij Quorim relatie Exco Auto's. Exco verkoopt onder meer Rolls Royce, Jaguar en Lamborghini, auto's die stuk voor stuk tonnen kosten.

De brand brak door een schroef in de bedrading uit rond 23.30 uur, in het kantoor van het pand. Brandweerkorpsen uit Veldhoven en Eindhoven moesten uitrukken om het vuur te bestrijden. Rond 00.45 uur kon het sein brand meester gegeven worden.

In verband met de rookontwikkeling moest Máxima Medisch Centrum het luchtbehandelingssysteem tijdelijk uitschakelen. Ook werden enkele wegen in de buurt afgesloten voor verkeer.

Explosies

Volgens eigenaar de heer Dijk valt de schade aan de dure auto's mee, omdat de meeste buiten geparkeerd stonden. Wel sprongen van een aantal auto's de banden en de ruiten. Ook waren er verschillende explosies te horen in het gebouw, van airbags die afgingen door de hitte.

De expert van de verzekeraar en de door Quorim ingeschakelde contra expert waren snel ter plaatse. De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan de inventarisatie van de beschadigde goederen. De totale schade loopt tegen de 1,1 miljoen EURO.

Inmiddels wordt hard gewerkt aan hervatten van de activiteiten en is de schade door Quorim en ASR Verzekeringen naar tevredenheid afgewikkeld. Neems eens een kijkje bij Exco Auto's in Veldhoven.

Exco Auto's weer in brand

Door werkzaamheden van de aannemer aan de staalconstructie van het inbouw zijnde pand,  is er wederom brand uitgebroken. De vuurboog vatte vlam op het gedeelte waar inmiddels een grote voorraad goederen lag opgeslagen. De schade bedraagt enkele tonnen en zal door de brandverzekeraar verhaald gaan worden op de aannemer. Indien de aannemer goed is verzekerd zal zijn aansprakelijkheidsverzekering hiervoor dekking verlenen.

s bron: ED TV 20 februari 2011

laatst bijgewerkt op 6 november 2011

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top