Ook voor bijzondere risico's

Verstand van verzekeren, daar draait het om.

Garageverzekeringen nader toegelicht

Garageverzekering  a.s.r. verzekeringen

In uw garagebedrijf wordt veel met grote materialen en brandbare stoffen gewerkt. Een klein ongeluk kan dan grote gevolgen hebben. Ondanks dat uw personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften kan een ongeluk altijd gebeuren.a.s.r. verzekeringen

Een ongeluk in uw bedrijfstak kan al snel in de papieren lopen. Schade aan een dure auto of ingrijpend persoonlijk letsel heeft grote financiële gevolgen. Aan u de taak om de relatie met uw klanten en medewerkers goed te houden en te zorgen dat het werk gewoon doorgaat. Quorim ondersteunt u graag door u de financiële zorgen uit handen te nemen, met een aantrekkelijk verzekeringspakket speciaal voor garagebedrijven. Dat bestaat standaard uit de Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en de Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen
van klanten. U kunt daarnaast kiezen uit aanvullende verzekeringen.

Garageverzekering: Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen
Wanneer een van uw medewerkers een testritje maakt met een zojuist gerepareerde auto is het natuurlijk nooit uit te sluiten dat hij onderweg een aanrijding krijgt. Met als gevolg dat u voor de kosten moet opdraaien. De Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen vergoedt schade die is veroorzaakt met of door een motorrijtuig. Dit geldt voor motorrijtuigen van uw garagebedrijf zelf én van uw klanten. De schade aan de auto van klanten valt onder een andere rubriek.

Garageverzekering: aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt de aansprakelijkheid van uw bedrijf voor schade aan personen en zaken van derden.

Garageverzekering: cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten
Uw personeel besteedt de grootste zorg aan elk voertuig dat de garage wordt binnengebracht. Maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan. Met schade aan het voertuig van uw klant tot gevolg. De Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten vergoedt zulke schade die ontstaat tijdens werkzaamheden in uw bedrijf. Ongeacht of u de veroorzaker bent, uw werknemers, uw meewerkende huisgenoten of familieleden.

Verzekert u uw garagebedrijf bij Quorim , dan sluit u automatisch de Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, Aansprakelijkheidsverzekeringvoor bedrijven en Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten. Daarmee zijn de belangrijkste risico’s gedekt. Hebt u behoefte aan meer zekerheid, dan kunt u kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over kosten van bijvoorbeeld schade aan uw eigenvoertuigen of wanneer u een beroep wilt doen op rechtsbijstand.

Garageverzekering: cascoverzekering voor eigen motorrijtuigen
Naast de standaard Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten, kunt u ook een Cascoverzekering voor uw eigen motorrijtuigen en uw handelsvoorraad afsluiten.

Garageverzekering: ongevallenverzekering
De Ongevallenverzekering vergoedt de kosten bij overlijden en bij blijvende invaliditeit na een ongeval. Naast uzelf en uw werknemers zijn bij een ongeval ook de bestuurder en passagiers van een motorrijtuig van de garage verzekerd.

Garageverzekering: schadeverzekering voor bestuurders en inzittenden
De Schadeverzekering voor bestuurders vergoedt persoonlijke schade van de chauffeur die in uw opdracht een auto rijdt. De Schadeverzekering voor inzittenden dekt de persoonlijke schade van de inzittenden (inclusief de bestuurder) van een van uw eigen auto’s. Ongeacht de schuldvraag.

Garageverzekering: rechtsbijstandverzekering
Soms komt juridische hulp goed van pas. Bij een schadeclaim van een klant bijvoorbeeld, of in geval van onenigheid over een garantiebepaling. Maar de kosten van een advocaat lopen al gauw hoog op.

Vraag hieronder uw offerte voor een a.s.r. garageverzekering aan.

Offerte Garageverzekering

U kunt bij ons online een offerte opvragen voor uw garageverzekering. U dient rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. De contractsduren zijn per verzekeraar verschillend. U dient hiervoor uw polisblad te raadplegen. Indien hierover onduidelijkheid bestaat kunt u met ons contact opnemen. Om de procedure te versnellen is het raadzaam uw bestaande garagepolis naar ons te mailen. U kunt deze ook eenvoudig uploaden in de onderstaande aanvraag.

Bovemij Verzekering aanvragen

Voor het aanvragen van een offerte bij Bovemij Verzekeringen verzoeken wij u het aanvraagformulier van Bovemij in te vullen: Aanvraagformulier Bovemij Verzekeringen. Voor andere verzekeraars kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Wij nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs: 088-7654000 

Uw gegevens

Naam aanvrager *
Vestigingsadres *
Postcode/woonplaats *
Wat is uw telefoonnummer *
Wat is uw e-mailadres *
KvK nummer *
Internetadres

Bedrijfsgegevens

Wat is de hoedanigheid van uw bedrijf?
Aan welk soort voertuigen van klanten werkt u? Waar handelt u in?
Wilt u het WAM- risico van uw eigen motorrijtuigen/handelaarskenteken verzekeren?
ja
neen
Hoeveel handelaarskentekens heeft u in gebruik? *
Wilt u cascoschade aan uw eigen motorrijtuigen meeverzekeren?
ja
neen
Zo ja, wat zijn de kentekens
Zo ja, wat is de hoogste cataloguswaarde die moet worden verzekerd? (excl. en incl. BTW)?
Wat is de gemiddelde cataloguswaarde van de voor het WAM-risico te verzekeren eigen motorrijtuig?
Wat is op jaarbasis de gemiddelde dagwaarde van de totale handelsvoorraad nieuwe en gebruikte motorrijtuigen? (excl.BTW en incl. BTW)?
Wat is de piek(dagwaarde) van de totale handelsvoorraad nieuwe en gebruikte motorrijtuigen (excl. BTW en incl. BTW)?
Wat is uw omzet? *

Personeel

Wat is het aantal meewerkende eigenaren? *
Wat is het SV jaarloon van het personeel voor aftrek franchise?
Hoeveel FTE werken er binnen het bedrijf?
Welk bedrag betaalt u per jaar aan uitbesteed werk?
Hoeveel personen- en bestelauto's heeft u in gebruik?
Hebben u en uw personeelsleden de beschikking over de vereiste monteursdiploma's?
ja
neen

Overige

Zijn de gebouwen voorzien van een inbraakalarm met doormelding naar een Particuliere Alarmcentrale (PAC)?
ja
neen
Worden de sleutels en kentekenbewijzen van de aanwezige motorrijtuigen van klanten en eigen motorrijtuigen opgeborgen in een inbraakwerende kluis met een minimale waardebergingsindicatie van EUR 5.000,- ?
ja
neen
Op welke wijze is het terrein beveiligd?
Omheind hekwerk
Beveiligingscamera's
Beiden
Anders
Upload hier uw huidige polis
Mogen wij contact met u opnemen voor de overige verzekeringen? Hierbij kunt u denken aan de brandverzekering en rechtsbijstandverzekering.
ja
neen


Na ontvangst nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op. Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling.

(laatst bijgewerkt op 10 april 2017)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top