Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Autoverzekeringen

01-02-2015

Het eerste artikel van de nieuwsbrief gaat over de verschillende dekkingen. Er worden nogal wat begrippen gebruikt die in de kern op hetzelfde neerkomen. De marketeers van verzekeraars en online aanbieders lijken ieder jaar wat nieuws te verzinnen. De WA verzekering is de wettelijke verplichte verzekering en heeft bij iedereen wel dezelfde naam.

Feitelijk zijn er maar drie basisdekkingen die betrekking hebben op de auto zelf:

Naast de verplichte WA verzkering kan de dekking worden uitgebreid. Veelal is dit afhankelijk van de leeftijd en de waarde van de auto. Ook een afgesloten autofinanciering speelt mee in de keuze van een verzekering. De WA autoverzekering is in dekking bij de meeste verzekeraars gelijk (de "afstraffing" bij schade niet). Er zijn wel verschillen te zien in de aanvullende dekkingen. Naast de premie is het dus van belang deze goed op rij te zetten. Wat is uw overweging om een aanvullende verzekering af te sluiten en sluit het product van de aangeboden verzekeraar hierbij goed aan? Het klinkt logisch maar toch wordt dit niet altijd gezien, een schadebetaling moet uit de lengte of de breedte komen en niet één verzekeraar wil graag rode cijfers. Een hele goede dekking voor een hele lage premie klinkt mooi maar is nimmer de waarheid. Laat u daarom goed adviseren!  

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top