Doorlopend verzekerd

een veilig gevoel

Autoverzekering

De volledig casco dekkingde all risk dekking

De volledige cascoverzekering wordt ook wel "all risk"verzekering genoemd en is een uitbreiding op de verplichte WA-autoverzekering. Deze verzekering vergoedt de schade aan de eigen auto, bijvoorbeeld als gevolg van een botsing. Naast een volledige cascoverzekering kunt u ook voor een beperkte cascodekking kiezen. De volledig casco dekking wordt meestal gekozen voor auto's die jonger zijn dan 5 jaar of auto's met een bijzonder waarde (klassiekers) of auto's waarop een autofinanciering rust. Want indien er sprake is van een autofinanciering en de auto is niet volledige verzekerd, kan het zijn dat u bij schade met dubbele lasten blijft zitten. U dient uw financiering af te lossen en tevens dient u geld vrij te maken voor het aanschaffen van een vervangende auto.   

De dekking van de volledige casco dekking omvat:

De hoogte van de premie van een cascoverzekering is mede afhankelijk van de oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto.  

Meestal is er een eigen risico van toepassing op de beperkte casco dekking. In geval van schadesturing kan de verzekeraar het eigen risico verminderen of zelfs achterwege laten.

Wij adviseren u om uw polisvoorwaarden te raadplegen voor de exacte dekking van uw beperkt casco autoverzekering.

Heeft u vragen over de dekking van uw autoverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contactgegevens Quorim

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top