Van alle markten thuis

door ervaring wijs geworden

Autoverzekering

De beperkt casco dekking

Als aanvulling op de verplichte WA-autoverzekering kan gekozen worden voor een beperkt casco dekking. Deze verzekeringsvorm heeft in de praktijk meerdere namen maar in de basis komen ze allemaal op hetzelfde neer. Indein u voor een WA en beperkt casco verzekering kiest, wordt ook de schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en aanrijdingen met dieren vergoed. De meeste kiezen deze verzekering als de auto een leeftijd heeft van tussen de vier en acht jaar oud. Indien er sprake is van een autofinanciering is het raadzaam om een volledige casco dekking te behouden.

U kunt grofweg stellen dat de beperkt casco dekking schade aan de eigen auto vergoedt voor zover deze niet is ontstaan door aanrijding, botsen, van de weg raken en dergelijke.

Meestal is er een eigen risico van toepassing op de beperkte casco dekking. In geval van schadesturing kan de verzekeraar het eigen risico verminderen of zelfs achterwege laten.

Wij adviseren u om uw polisvoorwaarden te raadplegen voor de exacte dekking van uw beperkt casco autoverzekering.

Heeft u vragen over de dekking van uw autoverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contactgegevens Quorim

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top