Van dekking verzekerd

Ook als het wat verder van huis is.

Zorgpremies 2012

VGZ zorgverzekeraar

U kunt bij VGZ kiezen uit twee basisverzekeringen: Natura Zorgverzekering en Restitutie Zorgverzekering. Zo hebt u de meest voorkomende zorg in één keer goed verzekerd. Bij de Restitutie Zorgverzekering hebt u vrije keus in uw zorgaanbieder en bij de Natura Zorgverzekering hoeft u meestal niets te declareren.


Basisverzekering - Natura of restitutie

Wilt u een zorgverzekering bij VGZ afsluiten? Dan dient u altijd eerst te kiezen voor een basisverzekering. De inhoud van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld. De vergoedingen van de basisverzekering zijn daarom voor iedereen gelijk. Bij VGZ kunt u wel kiezen in de opzet van de verzekering. De Natura Zorgverzekering of de Restitutie Zorgverzekering. Ontdek hieronder het verschil.

Natura Zorgverzekering

De Natura Zorgverzekering is de meest gekozen basisverzekering van VGZ. U profiteert van de afspraken die VGZ met veel zorgaanbieders in Nederland heeft. Hierdoor hoeft u zelf geen geld voor te schieten, en dus niet te declareren.


Restitutie Zorgverzekering

De Restitutie Zorgverzekering is een basisverzekering waarbij u volledige vrijheid hebt in de keuze van uw zorgverlener.

Vergoedingen en premies

Verzekering aanvragen

Met VGZ hebben wij speciale afspraken gemaakt zodat wij u een collectieve premie kunnen bieden. Neem contact met ons op indien u een zorgverzekering van VGZ wenst.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top