Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Collectieve ziektekostenverzekering

Net als u zijn uw werknemers verplicht een basisverzekering (ziektekostenverzekering) af te sluiten. Ze kunnen dit zelf regelen, maar u kunt dit ook collectief voor hen regelen. Zo kunnen ze profiteren van korting op de premie van hun basisverzekering en aanvullende verzekering.

Wie betaalt de premie

De premie voor de basisverzekering bestaat uit:

  • een nominale premie: de medewerker betaalt deze zelf aan de verzekeraar. U mag deze premie (en eventuele premies voor aanvullende verzekeringen) ook (voor een deel) vergoeden. Dit is dan een geste van uw kant. Medewerkers zijn hierover nog wel loonbelasting verschuldigd. Die houdt u in en draagt u af aan de Belastingdienst.
  • een inkomensafhankelijke bijdrage (tot een bepaald maximum): u betaalt deze voor uw medewerker en houdt dit in op het loon. U bent verplicht de inkomensafhankelijke bijdrage aan uw medewerkers te vergoeden.

Hoe profiteren uw medewerkers van een collectieve ziektekostenverzekering?

Als u een collectieve ziektekostenverzekering regelt voor uw medewerkers, of hen de mogelijkheid biedt bij een branche-initiatief aan te sluiten, kunnen zij korting (maximaal 10 procent) krijgen op de nominale premie voor de basisverzekering. Ook op aanvullende verzekeringen kunnen zij korting krijgen. Voor u als werkgever is het voordeel dat u zeker weet dat uw medewerkers een goede ziektekostenverzekering hebben.

Hoe profiteert u van een collectieve ziektekostenverzekering?

Door uw medewerkers een goede collectieve ziektekostenverzekering aan te bieden die u heeft uitgekozen, weet u zeker dat ze goed verzekerd zijn in geval van ziekte. Daarnaast bieden veel ziektekostenverzekeraars u specialistische zorg op uw werkgebied (arbeidsgerelateerde zorg), zoals fysiotherapie ter voorkoming van RSI, snelle psychologische hulp ter voorkoming van een burn-out, advies over een gezonde werkhouding of wachtlijstbemiddeling. Dit zijn zogenoemde werkgeversmodules. Hiermee krijgt u preventieve middelen in huis om ziekte te voorkomen of u krijgt extra medische hulp om medewerkers snel te re-integreren.Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top