Van alle markten thuis

door ervaring wijs geworden

Verzekeren in Waalwijk

Quorim Waalwijk Martijn Trefffers - Quorim

Waalwijk en omgeving hoeft voor een goed verzekeringsadvies niet ver meer te zoeken. Sinds enige tijd is Martijn Treffers, die u wellicht nog kent van Meeus Breda, werkzaam in de regio met Quorim Waalwijk. Martijn Treffers is als sinds 1995 actief in diverse rollen binnen het verzekeringsbedrijf. De  laatste 15 jaar heeft de in Waalwijk woonachtige Martijn Treffers bij Meeús in Breda gewerkt. Bij Meeús in Breda was hij als hoofd buitendienst verantwoordelijk voor de buitendienst. Het is zijn passie om oplossingen  te zoeken welke uniek zijn. Maatwerkoplossingen voor u als bedrijf  maken immers het verschil.  Dit alles uiteraard met een snelle en correcte schadeafwikkeling door een team van bijna 40 verzekeringsspecialisten. De keuze om in Waalwijk te starten als partner van Quorim Waalwijk is niet toevallig. Martijn is geboren en getogen in Waalwijk en is in Waalwijk in 1995 gestart bij Assurantiekantoor Bax (later Meeús Waalwijk) in Wijk en Aalburg en Sprang Capelle. Quorim Waalwijk is actief in alle schade- en inkomensverzekeringen voor bedrijven en particulieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

In "eigen huis" zijn er voor tal van doelgroepen unieke oplossingen bedacht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Quorm Waalwijk? Neem dan contact met ons op!

Martijn Treffers
Quorim Waalwijk

Telefoon: 06-46955169

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top