Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Verzekeren in Waalwijk

Quorim Martijn Trefffers - Quorim

Waalwijk en omgeving hoeft voor een goed verzekeringsadvies niet ver meer te zoeken. Sinds enige tijd is Martijn Treffers, die u wellicht nog kent van Meeus Breda, werkzaam in de regio met Quorim. Martijn Treffers is als sinds 1995 actief in diverse rollen binnen het verzekeringsbedrijf. De  laatste 15 jaar heeft de in Waalwijk woonachtige Martijn Treffers bij Meeús in Breda gewerkt. Bij Meeús in Breda was hij als hoofd buitendienst verantwoordelijk voor de buitendienst. Het is zijn passie om oplossingen  te zoeken welke uniek zijn. Maatwerkoplossingen voor u als bedrijf maken immers het verschil.  Dit alles uiteraard met een snelle en correcte schadeafwikkeling door een team van bijna 70 verzekeringsspecialisten. Martijn is geboren en getogen in Waalwijk en is in Waalwijk in 1995 gestart bij Assurantiekantoor Bax (later Meeús Waalwijk) in Wijk en Aalburg en Sprang Capelle. Quorim is actief in alle schade- en inkomensverzekeringen voor bedrijven en particulieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

In "eigen huis" zijn er voor tal van doelgroepen unieke oplossingen bedacht. Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Quorm? Neem dan contact met ons op!

Martijn Treffers
Telefoon: 06-46955169

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top