Voor als het even tegen zit

Dan staan wij ook voor u klaar

VERZUIMVERZEKERING

Verzuimverzekering op maat voor uw ondernemingverzuimverzekering

U loopt als werkgever het risico dat uw medewerker arbeidsongeschikt wordt. Het loon van uw medewerker wordt doorbetaald terwijl het werk stil ligt. Daar bovenop komen ook nog eens de kosten voor terugkeer bij. Met de verzuimverzekering wordt het loon van uw zieke medewerker vergoed. U krijgt hulp van experts om de arbeidsongeschiktheid te voorkomen en te beperken. Met de verzuimverzekering wordt het loon vergoed en kan uw medewerker weer snel aan het werk.

U bent wettelijke verplicht de medewerker gedurende 2 jaar ten minste 70% van het loon door te betalen. In veel cao’s geldt voor het eerste ziektejaar een 100% doorbetalingsplicht. Dat kan flink in de kosten lopen en met de verzuimverzekering kunt u deze kosten voor een belangrijk deel verzekeren. Bij ziekte moeten de medewerker en werkgever zich samen inspannen om de terugkeer te bevorderen. Als werkgever bent u volgens de wet verantwoordelijk voor de re-integratie. Daarom biedt de verzuimverzekering een goede verzuimbegeleiding.

Verzuimverzekering Quorim

Offerte aanvraag verzuimverzekering

Op basis van onderstaande gegevens verstrekken wij u graag een voorstel verzuimverzekering.

Wat is u uw bedrijfsnaam *
Wat is uw straatnaam *
Wat is uw vestigingsadres? *
Wat doet uw bedrijf *
Wat is uw KVK nummer *
Wat is uw website *
Wat is de UWV sectorindeling *
Wat is de loonsom *
Aantal te verzekeren werknemers *
Wat is de gemiddelde leeftijd van uw werknemers *
Wat is uw arbodienst *
Wat is uw verzuimpercentage in vorige  jaar *
verzuimpercentage 2e jaar *
verzuimpercentage 3e jaar *
Wat is het gewenste dekkingspercentage
1e jaar 70% en het 2e jaar 100%
1e jaar100% en het 2e jaar 70%
Wenst u de werkgeverslasten mee te verzekeren?
ja
neen
Wilt u in contact worden gebracht met een arbodienst?
ja
neen
Voeg hier uw huidige polis toe.


Quorim neemt uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling voor een offerte verzuimverzekering. Voor uw verzuimverzekering hebben wij uw gemiddelde verzuimpercentage van de afgelopen 3 jaar nodig. Graag ontvangen wij een kopie van de lopende verzuimverzekering. Deze kunt u mailen naar info@quorim.nl

(laatste update februari 2018)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top