Voor persoonlijk advies

Net even wat meer aandacht!

Zorgverzekering 2016

01-11-2015

Wisselen van zorgverzekering
Iedere Nederlandse inwoner is wettelijke verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar op 1 januari mag u van zorgverzekering wisselen. U kunt dan uw oude verzekering opzeggen en een nieuwe verzekering afsluiten. U dient uw verzekering voor 1 januari op te zeggen en een nieuwe verzekering voor 1 februari af te sluiten. Er zijn diverse vergelijkingssites te vinden. Het is belangrijk om niet op één site te vertrouwen omdat er verschillende uitkomsten mogelijk zijn.

Het overstappen naar een andere zorgverzekeringis heel gemakkelijk, in de meeste gevallen regelt de nieuwe zorgverzekeraar deze overstap.

Collectieve ziektekostenverzekering
Het verzekeren via een collectieve regeling is erg eenvoudig en voor bijna iedereen mogelijk. Er zijn tal van organisaties, zoals werkgevers, gemeenten, vakbonden en patiënten- verenigingen die afspraken hebben gemaakt met zorgverzekeraars. Dankzij deze afspraken kunnen die partijen de normale zorgpolissen aanbieden voor een hoge korting. Quorim heeft met diverse zorgverzekeraarsafspraken gemaakt waar u aan kunt deelnemen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dancontact met ons op.

De beste zorgverzekeraar?
De beste zorgverzekeraar bestaat niet. Uw persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke keuze. Voor de een is een lage premie het belangrijkste onderdeel en voor de ander juist het uitgebreide pakket met alternatieve dekkingen. 

Vrije keuze
Wilt u zelf blijven bepalen naar welke arts of welk ziekenhuis u gaat? Dan is het goed om te weten dat uw vrije keuze in de zorg steeds minder vanzelfsprekend is. Dit is afhankelijk van het soort zorgverzekering dat u heeft. Alleen met een zuivere restitutieverzekering heeft u maximale keuzevrijheid. Wat zijn de verschillen tussen de naturapolis, de budgetpolis, de restitutiepolis en de zuivere restitutiepolis? In een persoonlijk gesprek leggen wij dit graag aan u uit.

Energie app van NRGY
Energie heeft u nodig om te kunnen presteren, of dat nu op uw werk is of thuis. Hoe energiek u bent draait om meer dan je fysieke gesteldheid, hoe u zich voelt mentaal en emotioneel is ook van grote invloed. Als u fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent voel u zich veerkrachtig en fit. Daarom is het belangrijk om uw energieniveau te managen. Met de NRGY app kunt u uzelf uw fysieke, emotionele en mentale energieniveau in de gaten houden. Door vaker te meten, leert u meer over uzelf. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Bovendien kunt u met tips zelf aan de slag om uw energieniveau te verhogen. Op de website van NRGY kunt u meer lezen over deze app. De energie app is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top