Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Zorgverzekering 2016

01-06-2015

Volgens het CBS hebben de Nederlandse huishoudens in 2013 minder betaald voor hun zorgverzekering dan in 2012. Meer huishoudens zagen af van een aanvullende verzekering en wisten zo hun zorgpremie te verlagen. Van de huishoudens met de laagste inkomens heeft nu meer dan een kwart geen aanvullende verzekering. Huishoudens betaalden in 2013 gemiddeld 215 euro per maand aan premie voor hun zorgverzekering. Daarmee daalde de betaalde zorgpremie per huishouden gemiddeld met 4 procent.

Verzeker niet wat u niet nodig heeft
Het lijkt allemaal zo aantrekkelijk. De ene verzekeraar biedt u nog meer aanvullende dekkingen dan de ander. Maar heeft u al deze aanvullingen wel daadwerkelijk nodig? Kunt u niet beter een potje aanleggen voor het tandartsbezoek of de alternatieve genezer? Voor een aanvullende dekking betaald u al snel EUR 30,- per maand per persoon extra.

Wij adviseren u eenst te kijken naar uw betalingen in het afgelopen jaar en op basis daarvan in 2016 uw pakket opnieuw samen te stellen. Het kan u al snel een paar honderd euro per persoon per jaar schelen en dat is toch zeker de moeite.   

Collectieve verzekeringen
Het verzekeren via een collectief is erg eenvoudig en voor(bijna) iedereen mogelijk. Erzijn tal van organisaties, zoals werkgevers, gemeenten, vakbonden en patiënten- verenigingen die afspraken hebben gemaakt met zorgverzekeraars. Dankzij deze afspraken kunnen die partijen de normale zorgpolissen aanbieden voor een hogere korting. Het is ieder jaar één keer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Deze overstapperiode begint eind november. U heeft dan dan tot 1 januari om de zorgverzekering te annuleren. Daarna dient u voor 1 februari een nieuwe collectieve verzekering af te sluiten. Het overstappen naar een andere zorgverzekering is heel gemakkelijk, in de meeste gevallen regelt de nieuwe verzekeraar of uw assurantieadviseur deze overstap.

Indien u interesse heeft in een collectieve verzekering kunt u dat bij ons kenbaar maken. Als individu kunt u deelnemen aan een aantal van onze collectiviteiten.  

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top