Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Zorgverzekeraar VGZ

25-08-2011

Onze relaties kunnen wij een voordeel bieden doordat wij bij VGZ een collectiviteit hebben gearrangeerd. U ontvangt maar liefst 7% korting op uw VGZ basisverzekering en 10% korting (!) op de aanvullende verzekeringen.

U kunt bij VGZ kiezen uit twee basisverzekeringen: Natura Zorgverzekering en Restitutie Zorgverzekering. Zo hebt u de meest voorkomende zorg in één keer goed verzekerd. Bij de Restitutie Zorgverzekering hebt u vrije keus in uw zorgaanbieder en bij de Natura Zorgverzekering hoeft u meestal niets te declareren.

Natura Zorgverzekering
De Natura Zorgverzekering is de meest gekozen basisverzekering van VGZ. U profiteert van de afspraken die VGZ met veel zorgaanbieders in Nederland heeft. Hierdoor hoeft u zelf geen geld voor te schieten, en dus niet te declareren.

Restitutie Zorgverzekering
De Restitutie Zorgverzekering is een basisverzekering waarbij u volledige vrijheid hebt in de keuze van uw zorgverlener.

Stoppen met roken
Overweegt u om te stoppen met roken? VGZ helpt u daar graag bij. We ondersteunen u met vergoedingen voor begeleiding inclusief zelfzorgmiddelen en/of medicijnen voor uw stoppoging. U kunt gebruik maken van een aantal individuele- en groepstrainingen. Lees hier meer over het stoppen met roken

Download hier het VGZ vergoedingsoverzicht.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top