Zekerheid voor nu en in de toekomst

Wij staan klaar met raad en daad.

Stoppen met roken

Overweegt u om te stoppen met roken? VGZ helpt u daar graag bij. Zij ondersteunen u met vergoedingen voor begeleiding inclusief zelfzorgmiddelen en/of medicijnen voor uw stoppoging. U kunt gebruik maken van een aantal individuele- en groepstrainingen.

Digitale stoppen met roken-coach

Wanneer u overweegt om te stoppen met roken, kunt u eerst onze online stoppen met roken-coach raadplegen. U kunt de coach raadplegen wanneer het u uitkomt.

Vergoedingen voor stoppen met roken

Wilt u liever een meer persoonlijke begeleiding? Dan helpt VGZ u graag met speciale programma’s om te stoppen met roken. U krijgt deze stoppoging vergoed vanuit uw basisverzekering. En u betaalt hierover geen eigen risico. Hierbij gelden wel enkele voorwaarden:

Verder hebt u recht op één stoppoging per jaar. Kiest u bijvoorbeeld voor begeleiding door een huisarts, kunt u dit jaar geen gebruik meer maken van groepstraining of telefonische coaching.

Programma’s om te stoppen met roken

VGZ heeft zes stoppen met roken-programma’s voor u geselecteerd. Dit is individuele begeleiding of een groepstraining. U kunt met deze programma’s starten wanneer u wilt. U hebt niet eerst een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Individuele begeleiding

Groepstrainingen

Middelen van de Nationale Apotheek

Tijdens uw stoppen met roken-programma krijgt u informatie over de ondersteuning door (zelfzorg)medicijnen. Alleen via de Nationale Apotheek krijgt u een vergoeding voor deze zelfzorgmiddelen en medicijnen.

Klik hier voor de site van VGZ voor de veel gestelde vragen.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top