Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Verzekerd op vakantie

02-07-2020

Coronavirus: Wat zijn de gevolgen voor uw geplande reizen? Er wordt geen vergoeding gegeven voor corona gerelateerde schade als u reist naar een land waar het reisadvies op de datum van vertrek oranje of rood is. Bekijk ook de veelgestelde vragen en antwoorden

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereis- en annuleringsverzekering een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.

Reisverzekering
U kunt kiezen voor een aflopende of doorlopende reisverzekering. Gaat u in totaal langer dan 3 weken per jaar op vakantie? Inclusief dagjes en weekendjes weg? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. U bent dan minder premie kwijt dan voor een aflopende reisverzekering. Of u nu een dagje weg naar het

Controleer uw verzekerde bedragen voor bagage!

buitenland hebt gepland, een zonvakantie, wintersportvakantie of duikvakantie, met de Doorlopende Reisverzekering bent u uitgebreid verzekerd. Bij ons kunt u eenvoudig een keuze maken uit de verzekerde rubrieken en de gewenste verzekerde bedragen. Zo heeft u een reisverzekering die precies bij u past!

Annuleringsverzekering
Het kan voorkomen dat u onverwacht toch niet op vakantie kunt, dat u vertraging oploopt op de heenreis of dat u uw vakantie tussentijds moet afbreken. In die gevallen komt de doorlopende annuleringsverzekering u goed van pas. Want daarmee vangt u (een deel van) de kosten van uw reisorganisatie of accommodatie op. U kunt de doorlopende annuleringsverzekering eenvoudig afsluiten als onderdeel van uw doorlopende reisverzekering. Zo regelt u alles in één keer. De reissom is naar keuze verzekerd en afgestemd op uw reis.

Reistips
Op onze site hebben wij nog een aantal reistips voor u vermeld. Het is verstandig deze van te voren eens goed door te lezen of eventueel te printen.

Offerte of meer informatie

Wilt u meer weten over onze reis- en annuleringsverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen of het verstrekken van een aanbieding.

Zekerheden App

Download de Zekerheden App voordat u op vakantie gaat.

De Zekerheden App, handig om te hebben!

Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand: Zekerheden App Quorim.

Wij wensen u een goede vakantie toe!

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top