Zekerheid voor nu

en in de toekomst

Reistips van Quorim

Genieten van de vrijheid en even helemaal weg, gaan en staan waar je wilt.  Uw vakantieplezier laat u door niets of niemand ontnemen.

Graag geven wij u hieronder enkele reistips voor een onbezorgde vakantie.

Vóór de reis

Gezondheid

Vervoer 

Gegevens voor achterblijvers   

Niet vergeten

Tijdens de reis

Gezondheid

Bagage

Vervoer  

Gaat er iets mis? 

Ingeval van ziekenhuisopname, ernstige ziekte of een ernstig ongeval, overlijden, terugroeping naar Nederland, uitvallen van auto en/of bestuurder, of vervangend verblijf altijd direct contact opnemen met de
alarmcentrale SOS International: telefoon  +31 020 - 651 57 77 , 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. 

Internationale toegangsnummers naar Nederland  

Vanuit de meeste landen kan het internationale toegangsnummer 0031 naar Nederland worden gebeld. Een aantal belangrijke vakantielanden met een afwijkend internationaal toegangsnummer naar Nederland staat hieronder genoemd:

Na de reis

Schade  

Is er tijdens de reis iets gebeurd en wilt u een schadeclaim indienen? Neem u dan direct contact met ons op: 088-7654054 of info@quorim.nl.   Vul het schadeformulier volledig in en voorzie het van de originele aangifte ter plaatse, bonnetjes, nota´s en/of het medisch rapport, dan kan de schade vaak sneller afgewikkeld worden. Vergeet niet de kopieën voor uzelf te bewaren. De schade wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst van het schadeformulier door ons afgehandeld.

Aanvraag doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Vraag hier eenvoudig uw doorlopende reis- en annuleringsverzekering aan.

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top