Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Wij schatten uw risico's goed in.

Oude polissen

07-02-2016

Wij Nederlanders zijn slecht in het weggooien van zaken waarvan wij niet helemaal zeker weten dat we ze niet meer nodig hebben. Wij komen tijdens ons werk vaak dikke mappen of dozen tegen die vol zitten met oude polissen of ander documenten. De schade is al jaren geleden afgewikkeld en toch houden we, voor de zekerheid, het schadeformulier en de nota van de reparateur in de polismap. Of het vrijwaringsbewijs van de auto die we al jeren geleden verkocht hebben. Nederlanders die wel goed zijn in het weggooien van oude polissen blijken met regelmaat verkeerde dingen weg te gooien. Niet die nutteloze polis van de auto die al lang verkocht is,  maar wel de uitvaartverzekering waarvan we de naam van de verzekeraar niet meer herkennen. Alle verplichtingen van die verzekeraar zijn steevast door een nog wel bestaande verzekeraar overgenomen. De vraag is dan wel of die oude administratie alle fusies overleefd heeft.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een verzekeraar moet betalen op een polis waar hij in zijn administratie niets meer van kan vinden. Als een verzekeraar vindt dat hij geen verplichtingen meer heeft bij een bepaalde (uitvaart) polis moet hij maar aantonen dat dit zo is.

Op onze site treft u een opsomming aan van de meeste oude verzekeraars en hun opvolgers: oude verzekeraars.     

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top