Ontzorgen is ons vak

Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken.

Garageverzekering

26-10-2016

Verzekeraar Delta Lloyd zegt haar portefeuille garageverzekering op per 01-01-2017. De garagebedrijven die bij Delta Lloyd verzekerd zijn, krijgen daarvan deze week bericht en moeten op zoek naar een nieuwe verzekeraar. Wordt u ook geconfronteerd met een opzegging? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Garageverzekering Quorim
Garageverzekering bij Quorim is een goede keuze! De garageverzekering of garagepolis is een combinatie van verschillende verzekeringsvormen waarbij de algemene aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) de basis is. Daarnaast is er sprake van een op het garagebedrijf toegespitste motorrijtuigverzekering. De garageverzekering dekt schade toegebracht mèt motorrijtuigen (van het bedrijf of van klanten), schade áán motorrijtuigen van klanten tijdens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, en schade door een verkeerde en onjuiste uitvoering van de werkzaamheden aan het motorrijtuig. Het opnieuw uitvoeren van deze werkzaamheden is uitgesloten.

Offerte garageverzekering
U kunt bij ons online een offerte opvragen voor uw garageverzekering. U dient rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. De contractsduren zijn per verzekeraar verschillend. U dient hiervoor uw polisblad te raadplegen. Indien hierover onduidelijkheid bestaat kunt u met ons contact opnemen. Om de procedure te versnellen is het raadzaam uw bestaande garagepolis naar ons te mailen.

Preventietips

Werkzaamheden als lassen en slijpen zijn niet zonder risico's. Als oplettende werkgever kunt u veel voor uw werknemers betekenen door preventieve maatregelen te nemen. Bovendien: preventie maakt uw bedrijf ook veiliger voor uw klanten, die hun auto's aan u toevertrouwen. Het naleven van de preventietips zorgt er bovendien voor dat uw garageverzekering betaalbaar blijft!

Lees hier onze preventietips.

Vraag hier uw offerte aan.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top