Van ontzorgen hebben wij ons vak gemaakt

Verstand van grote en kleine risico's.

Garageverzekering

Preventietips voor garagebedrijven en autodealers

Werkzaamheden als lassen en slijpen zijn niet zonder risico's. Als oplettende werkgever kunt u veel voor uw werknemers betekenen door preventieve maatregelen te nemen. Bovendien: preventie maakt uw bedrijf ook veiliger voor uw klanten, die hun auto's aan u toevertrouwen. Het naleven van de preventietips zorgt er bovendien voor dat uw garageverzekering betaalbaar blijft!

Preventietips van belang voor de continuïteit van uw bedrijf.

De inrichting

Gladde vloeren en losliggende matten in de showroom veroorzaken geregeld ongelukken. De kleinste obstakels kunnen al grote gevolgen hebben. Ook in de werkplaats liggen risico's op de loer: losliggende verlengsnoeren of luchtslangen,niet goed onderhouden apparatuur of verkeerd gebruik ervan.

Preventietips

Werknemers

Ook als uw apparatuur in orde is, kunnen er dingen misgaan. Bijvoorbeeld omdat uw medewerkers er niet zorgvuldig mee omgaan. Gedrag is daarom een belangrijk aandachtspunt.

Preventietips

Reparatie en schadeherstel

In een garage vinden vaak brandgevaarlijke werkzaamheden plaats, zoals lassen en slijpen aan carrosserieonderdelen. Schadeherstelbedrijven maken gebruik van veel licht ontvlambare vloeistoffen, zoals lak en oplosmiddelen.

Preventietips

Afvalbehandeling

Afvalcontainers zijn aantrekkelijk voor jongeren. die het leuk vinden om brandjes aan te steken. Een klein brandje wordt echter al snel groot als het vuur kan overslaan naar gebouwen. In sommige gevallen is weinig nodig om brand te veoorzaken: zelfontbranding van verfresten of verontreinigde poetslappen komt voor en kan forse schade veroorzaken.

Preventietips

Eigendommen van klanten

Uw klanten vertrouwen hun auto's aan u toe. Ook geven ze vaak de winter- en /of zomerbanden bij u in opslag. Het is dus van belang daar zorgvuldig mee om te gaan.

Preventietips

Proefritten

Diefstal, beschadiging en verkeersboetes zijn reële risico's van proefritten. Als u weet aan wie u de auto meegeeft, voorkomt u al een deel van de mogelijke problemen.

Preventietips

Download hier een voorbeeld van een proefritverklaring

Diefstalbeveiliging

Gelegenheid maakt de dief. U kunt het de dief zo moeilijk mogelijk maken door uw garage of showroom goed te beveiligen. Ook vertragende maatregelen- die een snelle aftocht beperken- zijn zeer effectief.

Preventietips

Contant geld

Contant geld trekt criminaliteit aan. U kunt met een aantal eenvoudige maatregelen de kans op een overval of diefstal flink beperken.

Preventietips

(laats bijgewerkt op 29 oktober 2016)

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top