Van alle markten thuis

Door ervaring wijs geworden.

Experience Rating Verzuim

01-11-2016

Als u werknemers in dienst heeft, krijgt u ongetwijfeld te maken met verzuim. De premie voor de verzuimverzekering is mede afhankelijk van het aantal betalingen dat de verzekeraar doet. Dit wordt Experience Rating genoemd. Jaarlijks wordt de verhouding tussen ontvangen premie en uitgekeerde schade beoordeeld. Bij een ongunstige verhouding kan de premie verhoogd worden. Bij een verhoging van de premie met meer dan 25% is de polis direct opzegbaar door de verzekeringnemer. Tot het moment van opzeggen geldt dan een maximale verhoging van 25% ingaande op 1 januari van het lopende verzekeringsjaar.

Naverrekening
Naast een aanpassing door Experience Rating volgt er ook een jaarlijkse naverrekening. De premie is verschuldigd over de werkelijke loonsom. Op basis van een geschatte jaarloonsom wordt een voorschotpremie in rekening gebracht. Na afloop van het kalenderjaar wordt aan de hand van de uiteindelijke loonsom verrekend. U hoeft deze mutaties tussentijds niet door te geven. Het is wel van belang om tussentijdse mutaties door te geven aan uw arbodienst. 

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top