Sterk in elk werk

Wij kennen de risico's en weten de oplossingen!

Cyber aanvallen

01-12-2015

Cyberaanvallen
Een cyberaanval is een aanval op computers, servers, websites en dergelijke door criminelen of terroristen. Meestal met als doel persoonlijke informatie te verkrijgen of computersystemen onklaar te maken en op die manier communicatie te belemmeren. Steeds vaker worden bedrijven afgeperst door deze "digitale criminelen". Cyberaanvallen nemen in aantalen toe en staan hoog op de lijst met grootste bedreigingen. Liefst 98 procent van de ondernemers krijgt ermee te maken.

Verzekeren van cyberaanvallen
Verzekeraars verstaan onder een cyberrisico het financiële nadeel dat een verzekerde oploopt door of via computer- en/of ICT-systemen, zonder dat er sprake is van materiële schade. Die materiële schade, zoals een brand die een serverruimte vernielt, wordt via traditionele verzekeringen gedekt.

De Cyberpolis dekt de aansprakelijkheid van door derden geleden schade, de eigen kosten van het bedrijf en gevolgschade en levert tevens responseteamservice op één polis.Gemak, efficiency, bescherming van uw reputatie en bedrijfscontinuïteit in geval van inbreuk op data zijn de belangrijkste kenmerken van de Cyber Verzekering.

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag, maar houdt een wat ongrijpbaar karakter. Het Verbond van Verzekeraars vindt dat verzekeraars bij dit onderwerp een belangrijke rol kunnen spelen en doet in dit position paper een aanzet voor het verzekeren van cyberrisico´s.

Hiscox Data Risk Polis
Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren ondermeer Data Risks. Quorim kiest voor Hiscox omdat de producten duidelijk zijn toegesneden op de wensen en kenmerkende verzekeringsbehoeften van de doelgroep. De premies zijn concurrerend, de dekking is uitgebreid en het aanvraagproces heel eenvoudig. Al meer dan 25 jaar bevindt Hiscox zich in Nederland. Eerst door middel van een Nederlandse assuradeur en later, in 1999, door een kantoor op de Assurantiebeurs.

Quorim heeft haar keuze gemaakt voor deData Risk Polis van Hiscox en op de site van Hiscox kan makkelijk een premie berekend worden. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte.

De Cyberpolis is al beschikbaar vanaf een premie van EUR 845,- per jaar. Lees meer over de cyberverzekering op de site van Quorim.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top