Advies op maat gemaakt

Wij hebben (bijna) altijd een passende oplossing.

SafetyFreaks

SafetyFreaks maakt van veilig werken de nieuwe trend. Als totaalleverancier van producten en diensten is SafetyFreaks de ontzorgende partner voor de bouw en industrie. Klanten kunnen bij ons terecht voor producten, inspectie, installatie, advisering, onderhoud, kennis en verzekeringen. Problemen bestaan niet, uitdagingen wel.

De visie van SafetyFreaks is; 'Safety is sexy en mag gezien worden op een moderne comfortabele manier'. Veiligheidsproducten mogen gezien worden en gaan mee met de laatste mode. SafetyFreaks stimuleert het bewustzijn voor veiligheid bij bedrijven / ZZP’ers en zorgt ervoor dat het gebruik van veiligheidsproducten werkbaar blijft.

SafetyFreaks heeft een stevige marktpositie bij ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf voor het leveren van gereedschappen, werkkleding, PBM’s en verbruiksmaterialen. Naast het leveren van Persoonlijke beschermingsmiddelen, voorzien wij ook in kennis middels opleidingen, cursussen en toolbox meetings. Ook kan de ZZP'er terecht bij SafetyFreaks voor diverse verzekeringen. Dit verzorgen wij samen met onze partner Quorim.

Safetyfreaks BV de heer F. Noordenbos
Gulberg 43
5674 TE, Nuenen

info@safetyfreaks.nl
www.safetyfreaks.nl
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top