Doorlopend verzekerd

De adviseurs van Quorim staan voor u klaar!

Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO)Platform Zelfstandig Ondernemers

Het kan de beste overkomen. Als u (ernstig) ziek wordt en/of (deels) arbeidsongeschikt, komt u al snel zonder inkomen te zitten. Of lopen uw inkomsten in elk geval drastisch terug. Hoe ernstig dat is, hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Mantel voor arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat wanneer u als zelfstandig ondernemer arbeidsongeschikt raakt als gevolg van een ongeval of ziekte, deze par-ticuliere verzekering een vooraf afgesproken bedrag uitkeert. U sluit een arbeids-ongeschiktheidsverzekering af bij een verzekeraar. Bent u niet verzekerd voor arbeidsongeschiktheid, dan valt u bij ziekte terug op uw eigen vermogen, zoals spaargeld en het geld van uw partner. Heeft u geen geld om op terug te vallen, dan komt u wel in aanmerking voor een uitkering volgens de Wet werk en bijstand.

Exclusieve PZO- korting voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als PZO lid kunt u korting krijgen bij de volgende verzekeraars:

Als lid van PZO kunt u profiteren van een exclusief verzekeringsaanbod. De producten zijn samengesteld voor de zelfstandig ondernemer. Naast de reguliere starterskorting, kent de Amersfoortse voor de beroepsgroepen 1 en 2  maar liefstt10% korting. Het mooie is dat u elke verzekering met PZO-ledenvoordeel via uw eigen tussenpersoon kunt afsluiten. Ook uw lopende verzekering kan voor korting in aanmerking komen.

Tarieven zijn alleen voor leden: de kleine lettertjes

De Verzekeringsmantels van PZO zijn alleen toegankelijk voor PZO-leden. Om gebruik te maken van ons inkoopvoordeel dient u dus lid te zijn van één bij de PZO aangesloten lidorganisaties of individueel lid van PZO te zijn of te worden. Indien wordt geconstateerd dat een polis is afgesloten zonder dat de verzekerde (of diens partner) lid is, heeft PZO het recht om een factuur ter hoogte van de individuele contributie toe te sturen. Als u gebruikt maakt van de PZO Verzekeringsmantels en u beëindigt het PZO lidmaatschap dan vervalt de PZO ledenkorting.

Advies

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het contactformulier of via de telefoon 088-7654054. Wij staan u graag te woord. Verder op onze site kunt u meer lezen over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top