Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Fleetwood Mac

Met Quorim naar Fleetwood Mac

Fleetwood Mac, één van de meest invloedrijke rockgroepen aller tijden, geeft op maandag 7 oktober een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De wereldtournee waar het concert in Amsterdam deel van uitmaakt staat in het teken van het succesvolle album ‘Rumours’. Ter ere van de 35e verjaardag van de plaat bracht de band vorige week een aantal geremasterde en uitgebreide versies uit. ‘Rumours’ oogstte in de jaren zeventig veel lof, verdiende een Grammy Award voor Album van het Jaar en ging wereldwijd meer dan 40 miljoen keer over de toonbank. In haar ruim 46 jarig bestaan heeft Fleetwood Mac ondanks diverse wisselingen in bandbezetting talloze hits weten te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En ook op dit moment ontvangt de band lovende recensies over de tour in Amerika. De laatste keer dat de band ons land aandeed was in 2009, voor een uitverkocht Ahoy.

Quorim verloot twee kaarten voor het concert van Fleetwood Mac op 7 oktober 2013 in het Ziggo Dome. 

Mail ons jouw reden waarom jij deze kaarten verdient. Op 21 september maken wij de winnaar bekend! De uitslag wordt via Facebook en Linkedin gecommuniceerd.

Mail jouw reactie naar: info@quorim.nl  en misschien ben jij de gelukkige!

Uitslag Fleetwood Mac concertkaarten

De afgelopen week hebben wij heel wat inzendingen mogen ontvangen. Het blijkt dat Fleetwood Mac nog erg geliefd is, zowel bij jong als "oud". Het viel niet mee een keuze te maken maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Klik hier om de winnaar van de twee Fleetwood Mac kaarten te bekijken. Wij wensen de winnaar veel plezier op 7 oktober in het Ziggo Dome bij wellicht het laatste concert in Nederland van Fleetwood Mac.

Verzekeren, leuker kunnen wij het niet maken!

Met Quorim naar Fleetwood Mac

Like ons op Facebook!

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top