Ontzorgen is ons vak

voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

Quorim de Kempen

Met ingang van 1 januari 2019 gaat de naam VAB Boeijen verdwijnen en gaat ons bedrijf verder onder de naam Quorim de Kempen. Deze naamswijziging is een logisch gevolg van de samenwerking die wij de afgelopen jaren hebben gehad met Quorim. Buiten de naamswijziging verandert er verder niets voor u. Zowel binnen als buiten houdt u de vertrouwde aanspreekpunten. Lees hier meer over de overname.

Uw adviseur Stef KemperStef Kemper - adviseur Quorim

Stef is geboren en getogen in het Brabantse Bergeijk en heeft na het afronden van zijn opleiding Bank en Verzekeringswezen de nodige jaren ervaring als adviseur op kunnen doen in de Kempen en de regio Eindhoven. De laatste 5,5 jaar was hij werkzaam bij Verzekerings- en adviesburo Boeijen waar hij de stap van relatiebeheerder naar adviseur heeft mogen zetten. Nu komt hij de adviseurs van Quorim versterken om u van een zo compleet mogelijk advies te voorzien.

De Wet Financieel Toezicht (WFT) stelt zware eisen aan de vakbekwaamheid van adviseurs. Stef heeft de volgende bevoegdheden:

  • Adviseur schade zakelijk
  • Adviseur schade particulier
  • Adviseur inkomen
  • Adviseur consumptieve kredieten

Maak een afspraak met Stef Kemper.

Bekijk hier het profiel van Stef Kemper op LinkedIn.

(laatst gewijzigd op 3 november 2018)

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top