Voor persoonlijk advies

hoeft u niet ver te zoeken

Garageverzekeringen nader toegelicht

Garageverzekering BovemijBovemij garageverzekering

Compleet verzekeringspakket voor autobedrijven
Van Bovemij Verzekeringen, 100% dochtermaatschappij van BOVAG, mag u veel verwachten. Net als u staat Bovemij Verzekeringen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche zijn wij dé specialist voor u als het gaat om verzekeringen.

Speciaal voor autobedrijven heeft Bovemij Verzekeringen een verzekeringspakket op maat ontwikkeld, dat bestaat uit de Garageplusverzekering en de Casco Allroundverzekering.

De Garageplusverzekering bestaat uit:

Deze motorrijtuigen zijn onder andere verzekerd voor schade als gevolg van brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel, natuurrampen en aanrijding met dieren.

Unieke voordelen voor autobedrijven

Onderdeel van deze pakketverzekering is het unieke Garagepolissysteem. Hiermee meldt u gratis kentekens aan en af en ziet u direct welke auto’s u heeft aangemeld. Een goed schadeverloop wordt beloond met korting op de premie, die kan oplopen tot wel 30%. Schade op een van de afzonderlijke verzekeringen uit het pakket heeft géén invloed op de korting van de andere verzekering(en) in het pakket en schade bij één van uw bedrijven heeft geen invloed op de korting voor uw andere bedrijven.

Vraag hieronder uw offerte voor een garageverzekering van Bovemij aan.

Wilt u alleen verzekering voor uw handelaarskenteken dan kunt u deze hier aanvragen: offerte aanvraag verzekering handelaarskenteken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Top