Van alle markten thuis

Ook voor het zwaardere werk!

Variant Schoonmaak Service

30-03-2023

Hebt u schoon genoeg van schoonmaak- en onderhoudsproblemen? Wilt u een heldere oplossing die borg staat voor kwaliteit en continuïteit? Dan is Variant Schoonmaak Service BV u graag van dienst. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat. Zo zijn we niet lang van stof: we hanteren korte communicatielijnen en maken heldere afspraken. Variant werkt conform NEN-EN-ISO 9001. Service binnen handbereik. Niet praten, maar schoonmaken. Dat is het motto van Variant. Opdrachtgevers waarderen onze snelheid van handelen en de flexibiliteit waarmee wij op hun wensen inspelen. Of het nu gaat om dagelijkse interieurverzorging van bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen óf projectmatige werkzaamheden. Op Variant kunt u rekenen.

Prestatieladder Socialer Ondernemen

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Variant Schoonmaak Service BV op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen ervoor daar waar mogelijk producten of diensten in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een steeds grotere inclusievere samenleving toe.

Variant werkt conform NEN-EN-ISO 90

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3.

Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Sociale wens

Het stemt ons dan ook zeer gelukkig in te stromen op deze hoogst haalbare trede 3, een ware  “een kers op de taart” volledig in lijn met het gedachtengoed van ons in 2020 overleden directielid Mario Wijnen.

Mario heeft tot het laatst de wens uitgesproken na zijn overlijden dit doel vanuit onze organisatie na te blijven streven. Hij was binnen onze organisatie altijd de kartrekker met betrekking tot medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We zijn enorm blij dat mede door zijn handelen, overtuigen en motiveren van ons en onze medewerkers we dit certificaat hebben kunnen behalen!

Laten we eens kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op

Variant Schoonmaak Service BV
Dubloen 8
5751 PX Deurne


T 0493 316 680
info@variantdeurne.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top