Zekerheid voor nu en in de toekomst

Wij staan klaar met raad en daad.

Na schade weer snel open

01-09-2022

Eric de Volder, eigenaar van L’uva wijnen uit Son en Breugel, schrok zich een ongeluk toen hij ‘s- morgens op 9 augustus 2022 bij zijn bedrijf aankwam. Nog voordat hij de deur open kon doen zag hij al dat het goed mis was. Door een gesprongen waterleiding liep het water onder de toegangsdeur de straat op. Alle houten meubels, de stellingen, de bar en een deel van de wijnvoorraad stonden in een meertje van water. Eric nam direct contact op met Quorim om de schade te melden. De ingeschakelde expert was snel ter plaatse om de schade vast te stellen en om schadebeperkende tips te geven. Een deel van de wijnvoorraad met lichte waterschade werd met een aangename korting verkocht. Wat van het meubilair niet meer te redden was kon gesloopt en vervangen worden. De gelijmde PVC vloer was gelukkig niet beschadigd. Dit wordt de komende periode nog goed in de gaten gehouden.

Door de inzet van veel vrijwilligers en een snelle schaderegeling van Quorim kon L’uva wijnen na 1,5 dag alweer open!

Wie is L'uva Wijnen?

De drijvende kracht achter L'uva Wijnen is Eric de Volder. Eric is sinds zijn 17e werkzaam in de horeca en heeft vanuit daar een enorme liefde ontwikkeld voor wijn. Tevens heeft hij bij een van de grootste wijnimporteurs van Nederland gewerkt en vanuit daar de nodige kennis bij de liefde gevoegd om nu zijn droom waar te maken: het mogen voeren van een wijnbar en wijnwinkel. Waarom proeven mensen groene appel? Het zijn toch alleen maar druiven? Hoezo past deze wijn niet bij dat gerecht? Met al deze vragen kan hij je helpen.  Met al zijn kennis en ervaring op zak wil hij laten zien en ervaren hoe mooi de wijnwereld is.

Horecaondernemer?

Op zoek naar nieuwe wijnen? Bel Eric even op voor het maken van een afspraak om het een en ander te proeven.

Een training voor je personeel? Ook daar kan hij je mee vooruit helpen. Aangezien hij zelf in de horeca gewerkt heeft kan hij een leuke en leerzame training organiseren waardoor de wijnverkoop enorm vooruit gaat. Samen met Eric kijkt u naar een passend moment voor deze training om het complete personeel een gedegen kennis mee te geven over de bij u geschonken wijnen.

L'uva Wijnen
Raadhuisplein 5
5691 AL  Son en Breugel

M - +31 6 46 52 73 89

E - info@luvawijnen.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top