Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Quorim relatie SHYPE

01-09-2021

Wat een tijdje geleden begon met een grote liefde en passie voor sneakers is inmiddels uitgegroeid tot een site waar SHYPE  sneakers en eigen kleding verkoopt. SHYPE doet er dagelijks alles aan om jou te helpen in je zoektocht naar de perfecte sneakers. Zij weten dat echtheidveiligheid en kwaliteit belangrijk zijn en daarom staan deze garanties bij hen voorop.

Sneakers

De wereld rondom sneakers is in de afgelopen jaren flink veranderd, onder andere op het gebied van prijs en populariteit. Dat er veel mensen zijn die sneakers verzamelen, is wel duidelijk. De vraag is enorm, terwijl het aanbod van exclusieve sneakers gering is. Uit onderzoek van Statista blijkt dat de schoenenmarkt het belangrijkste modesegment is ná kleding. Prijskaartjes van € 500,  € 1.000 en zelfs € 3.000 zijn in de markt van exclusieve sneakers niet bijzonder."Hoe een sneaker zo waardevol wordt, hangt af van vraag en aanbod", vertelt eigenaar Pim Smit. "De Sneakers van €3.000 (en meer) onstaan vaak door samenwerkingen met merken en artiesten en ja, die wil iedereen natuurlijk graag hebben".

Bij SHYPE kun je als sneakerfan terecht voor jouw exclusieve sneaker. Zij leveren de gewilde modellen van Nike, Adidas (Yeezy), Comme des Garçons en SACAI.  Alle producten worden goed nagekeken door SHYPE. Met de jaren ervaring die zij hebben kunnen zij 100% authentieke producten verzekeren.

Hier vind je de recensies van SHYPE.

Kledinglijn

Verleg je grenzen met de exclusieve sportieve kledinglijn van SHYPE. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en past perfect bij de sneakers die SHYPE verkoopt. De toegepaste kleuren zijn fris en helemaal van deze tijd.

De kleding van SHYPE is eenvoudig online te bekijken en te  bestellen op de website: www.shype.nl .

Ook via Social Media is SHYPE te volgen:

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top