Voor een goed advies hoeft u niet ver te zoeken

wij schatten uw risico's goed in

Quorim relatie

01-05-2020

Vader en dochter Cees en Michelle Langeveld zijn de eigenaren van Motor Centrum Rijen, de Quorim relatie van deze maand. Cees die al zijn hele carrière in de motoren zit, besloot in 2005 de huidige motorzaak over te nemen. Naast het merk Suzuki werden er in de opvolgende jaren de merken Kawasaki en Triumph aan toegevoegd. Michelle was toen net klaar met haar opleiding en zag de motoren helemaal zitten en kwam in de zaak. Als jong meisje reed ze in de paddock op een PW 50 en later op de scooter. Nu zijn zij samen met het team MCRijen de gezichten van de zaak. Stap binnen bij MCRijen, zij zijn u graag van dienst!

Rijden onder invloed van vrijheid

Je trekt op, hebt volledig de grip van je motor in eigen handen. Elke kleine beweging laat de motor onder je reageren zoals jij dat wil. Elke bocht vormt voor jou vormt dat de uitdaging. Niets kan op tegen het gevoel van vrijheid die je ervaart wanneer je op het zadel zit. Je bent overgeleverd aan de elementen van de natuur. Je leeft! Je voelt de adrenaline in je oren suizen. Motorrijden geeft je een energie boost. Een mentale reset op het moment dat de motor aan gaat. Eventjes ontsnappen aan alledaagse beslommeringen. Je hoofd leeg, weg met de stress. Gas geven, vooruit, met je hoofd in de wind. Vrijheid.

Welcome to the brotherhood

Rijd je motor, dan hoor je erbij, bij the brotherhood. De union van mensen die gezamenlijk een passie en liefde delen voor motoren en de motorsport. Wie je ook bent, wat je ook bent. Vrouw of man, jong of oud, blond of donker, wanneer je motor rijdt hoor je erbij. Een speciale onuitgesproken connectie die onderling verbindt. Eentje die je altijd voelt zonder dat je elkaar kent. Als motorrijder begroet je elkaar altijd. Onderweg, tijdens het rijden of tijdens het tanken. Dat is wat we doen. En wanneer het kan help je elkaar. Of maak je met elkaar een speciaal georganiseerde ride. Soms zelfs wereldwijd, voor en door de brotherhood. Bijvoorbeeld de Distinguished Gentleman’s Ride. The brotherhood verzamelt zich en verenigt met elkaar. Of je nou een supersport rijdt, een naked bike, een chopper, een café-racer, een adventure, een dual sport, een enduro, een crossmotor, een sporttour motor of een gewone tour motor. Op welke motor je rijdt, dat maakt niet uit voor the brotherhood, you are always in!

Nieuwe motoren bij MC Rijen

Ben je gecharmeerd van Suzuki, Kawasaki en Triumph? In Motorcentrum  Rijen, vlakbij Breda, kun je hier een mooi assortiment van komen bekijken, voelen en testrijden. Zij zijn officieel dealer van de merken Suzuki, Kawasaki en Triumph. Een fijne combinatie van mooie steady merken en typen motoren die samen een breed aanbod presenteren.

Occasions die zoeken naar een nieuwe eigenaar

Misschien ben je wel op zoek naar een mooie motoroccasion? Zij hebben motoren staan van diverse merken en typen: Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, en Yamaha. Zoals je van hen gewend bent worden alle tweedehands motoren volledig gecontroleerd op eventuele gebreken. Je wilt een goede koop doen en een motoroccasion heeft altijd net wat meer zorg nodig dan het afleveren van een gloednieuw exemplaar. Op onze motoren zijn de BOVAG Garantievoorwaarden van toepassing. Daarnaast is inruil van je huidige auto, motor, boot of camper mogelijk!

Motorcentrum Rijen
Rijksweg 96
5121RC Rijen

Telefoonnummer: 0161-240066

E-mail: info@mcrijen.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top