Kennis van zaken

Een goed gevoel

Quorim relatie

01-12-2019

Waan je in de zevende hemel

In de hechtische maatschappij van tegenwoordig is het belangrijk om af en toe even een moment voor jezelf te nemen. Een moment om te ontspannen en alle drukte even te vergeten, met deze gedachte heeft Claudia de Laat haar ontspanningscentrum opgezet.

Totaalpakket om te ontspannen

Alles in het ontspanningscentrum CloudSeven is erop gericht om tijd voor jezelf te nemen en volledig tot rust te komen. Een ontspannende floatsessie, een fijne massage of een heerlijke verzorging van je nagels. De verschillende behandelingen zijn los te boeken om zo even aan de drukte van alledag te ontsnappen, al is het maar een half uurtje. Om in een nog diepere laag van ontspanning te komen, is het ook mogelijk om een combinatie tussen behandelingen te boeken.

Heerlijk floaten

Met haar floatingruimtes heeft Claudia van CloudSeven een uniek concept in Vught. Tijdens het floaten drijf je gewichtloos op een laag zout water op lichaamstemperatuur. Daar zit 500 kilo magnesiumzout in, wat gezond is voor het lichaam.

Een floatingsessie duurt een uur en staat gelijk aan 5 uur slapen. Je komt tijdens het floaten in een diepe ontspanning en beleeft zo een echt rustmoment voor jezelf.

Zintuigen staan centraal

Bij een bezoek aan ontspanningscentrum CloudSeven staan al jouw zintuigen centraal. In de floatingcabines vloeien de kleuren over van licht naar donker. Ook hangt er een heerlijke geur en wordt er rustgevende muziek afgespeeld. Daarnaast is de groene buitenwereld naar binnen gehaald. Hierdoor kom je in een natuurlijke flow en wordt een bezoek aan CloudSeven een bijzondere belevenis.

Sluit het jaar af met een bezoek aan CloudSeven!

Ervaar het zelf

CloudSeven helpt mensen om echt te ontspannen en daar kun jij er ook één van zijn. Breng daarom gerust eens een bezoek aan dit ontspanningscentrum in Vught.

Cloudsevenstudio
Helvoirtseweg 130
5263 EH Vught
073-8509446

recharge@cloudsevenstudio.com
www.cloudsevenstudio.com

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top