Van ontzorgen hebben wij ons vak gemaakt

voor grote en kleine risico's

Quorim relatie

01-11-2020

Wij zijn Greentech Pools, onderdeel van REMA Kunststoftechniek BV, zwembadfabrikant van high-end prefab kunststof zwembaden. Greentech zwembaden worden uit 100% recyclebaar 10 mm dik polypropeen vervaardigd.Topkwaliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van onze producten. Omdat wij werken met een doordacht All-in concept en zelf produceren kunnen wij uw droom snel en vakkundig realiseren.Onze Greentech zwembaden worden in onze eigen fabriek te Eindhoven in Noord Brabant ( Nederland ) door gecertificeerde technici vervaardigt uit alleen de beste materialen en uitgerust met top kwaliteit toebehoren, zoals een vol automatische pool control etc.

Alle elementen waaruit ons zwembad is opgebouwd zijn direct afkomstig uit de hightech kunststof industrie waar duurzaamheid en hoge kwaliteit basis uitgangspunten zijn. Door ons verwerkingsproces krijgen Greentech baden prachtige moderne strakke lijnen waardoor luxe benadrukt wordt.

Onze jarenlange expertise en ervaring hebben wij verwerkt onze zwembaden, deze zijn voorzien van hoogwaardige componenten welke zorgen voor een maximale, goede werking van uw zwembad.

Door de keuze voor het kunststof materiaal Polypropeen voor uw zwembad en de juiste componenten in en rondom uw zwembad zorgt dit ervoor dat de balans in uw zwembad, de doorstroming, afvoer van het zwembadwater etc. in uw zwembad optimaal is waardoor er minder vuil op de bodem komt, u langer kunt genieten van een mooi en schoon zwembad en u dus minder onderhoud heeft.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Breng dan eens een bezoek op onze website: www.greentechpools.nl

Wenst u meer of aanvullende informatie aangaande de mogelijkheden omtrent onze zwembaden dan zijn wij uiteraard bereid om ons totale productengamma met bijbehorende mogelijkheden middels een persoonlijk gesprek aan u toe te lichtten.

Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer:

Greentech Pools / REMA Kunststoftechniek BV
Industrieweg 14-16
5627 BS Eindhoven

De heer René Martens
Tel.nr.: 040-2487679
Gsm: 06-22821454

rene@remakunststoftechniek.nl
rene@greentechpools.nl

 

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top