Voor alles een oplossing

Wij denken in maatwerk.

Quorim relatie

01-02-2021

Wederom zijn we aangekomen op het Raadhuisplein in Son en Breugel. Waar we ruim een half jaar geleden te gast waren bij de heren van Il Ponte, schuiven we vandaag aan bij Eric de Volder. Bij binnenkomst valt meteen de bijzondere tweedeling van de zaak op. Links staan gezellige zitjes en is de bar voorzien van krukken, waar rechts meters wijn staan. Een wijnbar en een wijnhandel zijn samengevoegd tot Eric's droom: L'uva Wijnen. Liefhebbers van één van de lekkerste vruchten die moeder aarde voortbrengt, de druif, kunnen hier hun hart ophalen. 

Druiven uit alle continenten, windstreken en gebieden zijn hier vertegenwoordigd in de vorm van mooie wijnen. Voeg daarbij een ondernemer toe die je alles kan vertellen over deze mooie wijnen en je hebt gegarandeerd wat lekkers in huis of, wanneer de Corona maatregelen worden opgeheven, een heerlijke middag of avond uit. 

Op 10 november vorig jaar opende L'uva Wijnen haar deuren. Na jarenlange horeca ervaring en een uitstapje in de sales, kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. Eric krijgt weet van de beschikbaarheid van het pand waarin hij is gevestigd en binnen een paar dagen is het besluit genomen.

Het ondernemerschap heeft Eric eigentijds aangepakt. Er is kapitaal nodig om een zaak te beginnen, maar waarom zou je dat als jonge ondernemer traditioneel aanpakken? Middels crowdfunding weet Eric investeerders, de vrienden van L'uva worden ze genoemd, aan zich te binden en uit de enorme belangstelling kunnen we dan ook concluderen dat het vertrouwen in de speciaalzaak groot is. 

Eric is compleet onafhankelijk, iets waar hij grote waarde aan hecht, en heeft volledige vrijheid wat betreft inkoop. Bij iedere wijn heeft Eric een verhaal en het assortiment wisselt dan ook met regelmaat. Hiermee kan hij zich onderscheiden in de markt.

De winkel is open voor bezoek en op gepaste afstand adviseert hij zijn klanten. Voor de mensen die het toch niet prettig vinden om er op uit te gaan, of simpelweg omdat iemand het gemakkelijker vindt, bezorgd Eric de wijnen ook aan huis. 

De wijnbar is helaas nog gesloten, maar dat stopt hem niet om zijn kennis en passie over te dragen, onder andere in de vorm van proeverijen. Deze stelt hij op maat samen zodat je thuis kunt genieten van de lekkerste wijnen, eventueel in combinatie met overheerlijke bijpassende hapjes. Mocht je jezelf willen uitsloven in de keuken of je laten verwennen met een diner door één van de andere ondernemers in de regio, stuur het menu gerust door of bespreek hem in de winkel en Eric voorziet je van de ideale wijn-spijs combinatie. ''Daarvoor ben ik tenslotte opgeleid'' aldus Eric.

Wanneer de maatregelen versoepelen en de wijnbar open mag ontvangt hij eenieder graag in de zaak om samen een reis te maken langs de diversen wijnstreken. Niet alleen in de zaak overigens, wanneer het buiten behaaglijker wordt kun je straks ook plaatsnemen op zijn ruime terras.

Wanneer ik Eric vraag naar de toekomst van L'uva Wijnen, twijfelt hij geen moment. Op termijn zou hij graag zelf importeren. Hij is altijd opzoek naar mooie en bijzondere wijnen die hier nog niet op de markt zijn, zodat hij zijn gasten en klanten kan blijven verrassen.

Wees welkom bij L'uva Wijnen aan het Raadhuisplein 5 te Son en Breugel. Of neem alvast een virtueel kijkje op:

Raadhuisplein 5
5691 AL  Son en Breugel
M - +31 6 46 52 73 89
E - info@luvawijnen.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top