Bijzondere klanten

Goed in het bedenken van oplossingen.

Quorim relatie

01-05-2021

Persoonlijk, betrokken, laagdrempelig
Dinkelberg & Kuipers profileert zich als adviseur voor ondernemers. Dat doen we op accountancy, fiscaal én consultancyvlak. Groei, overname, verkoop, veranderende commerciële activiteiten; ook bredere ondernemersvraagstukken kunnen de adviseurs van Dinkelberg & Kuipers begeleiden.
Accountancywerkzaamheden en de dienstverlening die daaruit voortvloeit. Maar ook fusies, bedrijfsopvolging, estate planning en begeleiding van startende, opstartende of doorgroeiende ondernemers.

Meer dan cijfers
Onze werkzaamheden op het gebied van accountancy vormen de basis voor alles wat we doen. Onlangs hebben we de tak ‘Commercie & Strategie’ aan ons pakket toegevoegd. Hiermee coachen we ondernemers bij de vraag: ‘Hoe kunnen we samen geld verdienen?’. Denk daarbij aan het opstellen van een verkoopplan, profilering op het gebied van social media, advies en ondersteuning bij marketing en sales of het (her)positioneren van de organisatie.

Uw bedrijf positioneren met het Dinkelberg & Kuipers Succes Model
Vindt u het lastig om te bepalen waar uw organisatie nu staat? Of wilt een duidelijk toekomstbeeld schetsen? Voor ondernemers is het belangrijk om een lijn uit te zetten voor de toekomst. Het Dinkelberg & Kuipers Succes Model helpt u daarbij.

Toegevoegde waarde (blijven) leveren
Als functies, taken en bevoegdheden veranderen, is het verstandig om uw organisatie opnieuw kritisch te bekijken. Met behulp van ons model kijkt u van een afstand naar uw onderneming en bepaalt u uw toekomstige strategie. Zo weet u waar de toegevoegde waarde ligt.

Meerdere sessies
Het Dinkelberg & Kuipers Succes Model bestaat uit meerdere gezamenlijke sessies. Uiteindelijk ontvangt u een rapport met onze bevindingen en een plan van aanpak.  

Son en Breugel & Veghel
Dinkelberg & Kuipers opereert al ruim 20 jaar vanuit Son en Breugel. Binnen Son en Breugel is Dinkelberg & Kuipers een begrip. Betrokken bij het ondernemersleven maar ook bij de lokale sportclubs.

In februari 2020 heeft Dinkelberg & Kuipers een tweede locatie geopend in De Poort van Veghel. Deze locatie sluit met haar ambities helemaal aan bij de toekomstvisie van ons kantoor. “Een A-locatie als ‘De Port van Veghel’ past bij de wens om onze zichtbaarheid in Meierijstad vergroten. Dit pand biedt de mogelijkheid om onze eigen identiteit meer visueel te maken en dat komt de herkenbaarheid alleen maar ten goede.”

Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel

Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel

Telefoon:0499 – 46 20 30
Email: info@dinkelberg-kuipers.nl

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Contact

Quorim BV
Postbus 156
5490 AD Sint Oedenrode

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging Sint Oedenrode
Kortestraat 3a (hoofdkantoor)
5491 SZ  Sint-Oedenrode

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top