Al meer dan 30 jaar ervaring

Wij werken in heel Nederland

Inbreker betrapt

11-06-2018

Een vrouw uit Berkel en Rodenrijs heeft zichzelf en haar verzekeraar een hoop ellende bespaard door te investeren in een geavanceerd alarmsyteem voor haar woning. Het systeem waarschuwde haar dat de inbreker zijn slag probeerde te slaan terwijl de vrouw op haar vakantieadres was. De gewaarschuwde politie betrapte de man op heterdaad en rekende hem in.

Gistermorgen vroeg, om tien voor vijf, krijgt de vrouw via haar telefoon een alarmmelding terwijl ze elders in het land vakantie aan het vieren is. De alarminstallatie in haar woning in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, is afgegaan.

Ruit kapot

De vrouw waarschuwt direct de politie die onmiddellijk naar de woning trekt. Agenten zien dat er een ruit van de woning kapot is waarna er opeens een man uit de woning rent. Na een korte achtervolging houden de agenten de inbreker, een 23-jarige man uit het nabijgelegen Bergschenhoek, aan. Pas na het gebruik van een taser lukt het hen om de agressieve verdachte in te rekenen.

(bron: AM web)

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top