Omdat u niet altijd alleen bent

Wij schatten uw risico's goed in.

Goedkopere risicoverzekering

30-03-2019

Daar waar de premies voor schadeverzekeringen stijgen, zien wij juist dat de premies voor overlijdensrisicoverzekering sterk dalen. De premie voor uw bestaande verzekering daalt niet.

Indien u een lagere premie wenst, dient u de overlijdensrisicoverzekering opnieuw af te sluiten (soms kan dat zelfs bij dezelfde verzekeraar). In heel veel gevallen is dat mogelijk maar u dient wel rekening te houden met de acceptatierichtlijnen van de verzekeraar. Het is dus niet verstandig om de oude verzekering op te zeggen voordat u geaccepteerd bent voor een nieuwe overlijdensrisicoverzekering! Het premievoordeel kan oplopen tot zo'n 60%.

Wat kunt u doen?

In algemene zin geldt dat als u een overlijdensrisicoverzekering wilt oversluiten, u er goed aan doet u daarover zorgvuldig te laten informeren en eventueel te laten adviseren door een financieel adviseur. Ook kunt u op internet wat vergelijkingen maken.

Bespaar nu op uw overlijdensrisicoverzekering

Niet alleen de prijs, maar ook acceptatiecriteria, voorwaarden en wat dekt de verzekering wel en niet spelen daarbij een rol. Verzekeraars zijn niet verplicht om nieuwe aanvragers te accepteren en vragen mogelijk gezondheidswaarborgen. Zo kan u te maken krijgen met een carenzperiode; dit is de periode waarin de verzekeraar niet hoeft uit te keren wanneer een verzekerd risico zich al daadwerkelijk voordoet.

Advieskosten

Voor het adviseren van overlijdensrisicoverzekeringen brengen wij kosten in rekening. Deze kosten kunt u hier terugvinden: tarieven Quorim

Maak een afspraak: via deze pagina kunt u een afspraak met ons maken.

Heeft u onze post ontvangen?

De relaties die bij ons al jaren een overlijdensrisicoverzekering hebben, hebben van ons een brief ontvangen. Deze brief kunt u hier bekijken:premie overlijdensrisicoverzekering.

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top