In iedere markt thuis

Het is ons niet snel te gek.

De Platenbar

29-05-2023

Deze maand als Quorim relatie in onze nieuwsbrief De Platenbar. De platenbar ligt op Het Vlaemsche Erfgoed in Groede, het leukste dorp van Zeeuws Vlaanderen. Naast langspeelplaten (LP's) en singles op vinyl, kun je bij hen van alles vinden wat daarmee te maken heeft. Onder het genot van een drankje kun je luisteren naar jouw favoriete plaat en deze eventueel kopen. Zit jouw plaat niet in hun assortiment? Geef hen dan een zoekopdracht en dan gaan ze voor jou binnen hun netwerk kijken of ze hem kunnen vinden. Het concept van De Platenbar is een idee van voormalig Quorim eigenaar Henk Smit.

Henk Smit : “Iedere platenwinkel die ik vroeger tegenkwam moest ik bezoeken. Ik had ook zo mijn favoriete zaken zoals Plato en Frits Willemsen. Door de jaren heen begon het plan te ontstaan om mijn eigen platenzaak te openen. Met een knipoog naar vroeger genietend van het heden.”

Inmiddels is Henk al 6 jaar bezig met het verwezenlijken van zijn droom. De pandemie, het tekort aan bouwmateriaal en vaklieden hebben niet bijgedragen aan het hele concept. Laat staan de vergunnningen die nodig zijn om een winkel met barretje te kunnen openen. Komende zomer gaat het dan toch gebeuren en kan Henk de deuren openen van De Platenbar.

De Platenbar, niet om van te leven maar om te leven!

De Platenbar
Slijkstraat 6
4503 BC  GROEDE

www.de platenbar.nl

Heeft u nog platen die u wilt verkopen of weggeven? Neem dan contact op met Henk: contactformulier De Platenbar

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top