Sterk in oplossingen

Sterk in advies!

Corona maatregelen

16-03-2020

Het zijn uitzonderlijke tijden. Minister-president Mark Rutte heeft maandagavond Nederland toegesproken over de coronacrisis. In zijn toespraak sprak hij van ongekende maatregelen in vredestijd. De premier beloofde ondernemers dat het kabinet zal doen wat nodig is om hen te steunen. Ook riep hij alle 17 miljoen Nederlanders op om elkaar te letten. Volgens Rutte moeten we deze crisis samen overwinnen. Hij waarschuwde dat het coronavirus voorlopig onder ons zal blijven en dat een groot deel van de bevolking besmet zal raken. Volgens Rutte zijn er drie scenario’s. In het eerste geval, dat zijn voorkeur heeft, wordt het virus maximaal gecontroleerd. „Maximaal controleren betekent dat we proberen met maatregelen de piek in het aantal besmettingen af te vlakken en uit te smeren over een langere periode.”

Welke maatregelen hebben wij genomen?

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten zo veel mogelijk te voorkomen. In deze tijd van onzekerheid nemen wij u graag mee in onze gedachtegang over het in stand houden van ons bedrijf. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan bij ons voorop. Met dit als uitgangspunt bekijken we hoe wij goed kunnen blijven zorgen voor u als klant en de continuïteit van onze dienstverlening kunnen borgen. Ons streven daarbij is om zo lang mogelijk 100% operationeel te blijven. Ondanks dit streven moeten we realistisch blijven en de ontwikkelingen goed in de gaten houden. 

Onderstaand leest u welke maatregelen wij nu hebben genomen:

  • Een groot aantal van onze mensen kan haar werkzaamheden vanuit huis doen en daar waar nodig zullen we dit inzetten.
  • De afdeling schadebehandeling is op dit moment erg essentieel in het wegnemen van zo veel mogelijkheid onzekerheid bij u. Zij blijven voor u bereikbaar op het vaste nummer: 088-7654054
  • Ook uw vaste adviseur zal de komende periode veel vanuit huis werken en zal hij u in eerste instantie zo veel mogelijk telefonisch van dienst zijn. Mocht een afspraak noodzakelijk zijn, dan zal deze in overleg met u worden ingepland. 

Als de situatie rondom het coronavirus aanleiding geeft bovengenoemde maatregelen aan te passen, zullen wij u hierover informeren.

Wij wensen u veel sterkte toe de komende periode!

Namens de directie

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top