Persoonlijke en deskundige afwikkeling

Ieder dag staan wij weer voor u klaar!

Zorgverzekering 2023

12-12-2022

U kunt uiterlijk op 31-12-2022 uw huidige zorgverzekering opzeggen.

In november kreeg u van uw zorgverzekeraar uw zorgpolis voor het nieuwe jaar. Het is belangrijk om deze polis goed te bekijken. Bijvoorbeeld omdat uw zorgbehoefte voor het komend jaar anders is. Daarnaast kan een zorgverzekeraar de polisvoorwaarden ieder jaar aanpassen, waardoor u met dezelfde polis anders verzekerd bent. Ook als uw zorgbehoefte niet verandert, is het dus goed om te controleren of uw zorgverzekering nog passend is.

Zorgverzekering aanpassen of overstappen

Voldoet uw zorgpolis niet meer aan uw wensen? Dan kunt u de huidige zorgpolis aanpassen of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Een andere zorgverzekering afsluiten kan online of telefonisch. Doe dit ieder jaar uiterlijk op 31 december. Dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar automatisch uw oude zorgverzekering op. Als u zelf uiterlijk op 31 december uw zorgpolis opzegt, heeft u tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgpolis af te sluiten.

De zorgpremie gaat met zo'n 10 euro per maand omhoog.

In 2023 verandert er weer het een en ander aan uw zorgverzekering. De zorgpremie gaat met zo'n 10 euro per maand omhoog. Daarnaast verdwijnt de korting op de collectieve zorgverzekering. Het eigen risico blijft, net als de afgelopen jaren, 385 euro. Wij helpen u graag met het vergelijken en afsluiten van uw zorgverzekering voor 2023. Quorim heeft voor u een vergelijkingsprogramma waarmee u een groot aantal verzekeraars kunt vergelijken en gelijk eenvoudig een nieuwe verzekering kunt afsluiten. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Uw zorgverzekering vergelijken en afsluiten?  Klik hier om toegang te krijgen

Terug
Direct contact Stel uw vraag Afspraak maken

Welkom bij Quorim

De oorsprong van Quorim gaat vele jaren terug. De rechtsvoorgangers zijn al in de jaren zeventig begonnen met het adviseren van bedrijven en particulieren. Op onze site treft u regelmatig nieuwsonderwerpen aan die u als particulier of als bedrijf kunnen helpen bij het maken van uw keuzes. Wij adviseren ondernemers en particulieren op het gebied van risicobeheer en verzekeringsoplossingen. 

Sinds 2023 maakt Quorim onderdeel uit van Summa Groep.

Contact

Quorim BV

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Tel: 088-7654054
Fax: 088-7654099
info@quorim.nl 

Direct contact

Telefoon

088-7654054

E-mail

info@quorim.nl


Adresgegevens

Vestiging 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 110 (hoofdkantoor)    

5216 PS  's-Hertogenbosch

Vestiging Ekkersrijt
Ekkersrijt 4607
5692 DR Son en Breugel


Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag geopend
van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

Afspraak maken

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top